Ana SayfaDedikoduSoner Sarıkabadayı Aşkı Sette Buldu!

İlgili Postlar

Soner Sarıkabadayı Aşkı Sette Buldu!

Soner Sarıkabadayı klip çekimi esnasında Madelein Lopez Camelo ile yakınlaştı. Soner Sarıkabadayı ve Camelo’nun birliktelik yaşadığı konuşuluyor.

Soner Sarıkabadayı Kimdir?

Soner Sarıkabadayı, aradığı aşkı klip setinde buldu.

Ünlü şarkıcı, “Tarifi Zor” isimli son klibinde beraber kamera karşısına geçtiği 2015 Miss Colombia güzeli Madelein Lopez Camelo ile yakınlaştı.

Güzellik Kraliçesiyle Klip

Maxi single’ın çıkış şarkısı olan ve 58 milyon izlenme sayısı ile Pdnd Müzik YouTube kanalının izlenme rekorunu geliştiren “Boza Boza” şarkısı klibinde hapishanede bir mahkûmu canlandıran ünlü sanatçı Soner Sarıkabadayı, “Tarifi Zor” un video klibine hapishaneden çıkış görüntüleriyle başlayarak hikâyenin devamını Beykoz Kundura Fabrikası’nda Coşkun Turgut’un üstlendiği yönetmenlik ile kliplendirdi.

 

Soner Sarıkabadayı’ya şarkı klibinde Miss Columbia güzellik kraliçesi Madelein Camelo Lopez eşlik etti. Soner Sarıkabadayı’nın ve Madelein Camelo Lopez’in klip imajını ise ünlü marka danışmanı Selim Akar üztlendi.

Klipte özel bir teknikle çoğaltılan Soner Sarıkabadayı, klip hikâyesi ve görüntüleri ile ezberleri tekrar bozacağı söyleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler