Ana SayfaDizilerSon dakika:13 Haziran'da kim gitti? Survivor 2018'de elenen isim kim oldu?

İlgili Postlar

Son dakika:13 Haziran’da kim gitti? Survivor 2018’de elenen isim kim oldu?

Ekranda fırtınalar estiren Survivor yarışması, gündemde yerini alıyor. Survivor’dan elenen isim aynı haftada ikinci elemenin yapıldığı yarışma programında bireysel performansa geçilmesinin ardından ortaya çıktı. 11 Haziran 2018 günü Mustafa Kemal Kurt’un elendiği programda yeni eleme adayları Hakan, Merve ve Sema olmuştu. Peki, 13 Haziran 2018 Çarşamba günü Survivor’da kim gitti? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Adaya Kim Veda Etti?

Haftanın ikinci dokunulmazlığını da kaybeden ünlüler takımı arasında yapılan ada konseyinde Merve, en çok oyu olarak takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderildi. Bu hafta yapılan dokunulmazlık oyunları ve eleme konseylerinin ardından, ünlüler takımından Mustafa Kemal Kurt, Turabi Çamkıran ve Merve Aydın eleme potasına çıktı. Bu hafta bireysel performansa geçildiğini duyuran Acun Ilıcalı aynı hafta içerisinde iki eleme yapılacağını ifade etmişti. 12 Haziran 2018 Salı günü gerçekleştirilen bireysel oyunun ardından eleme adayları Merve, Hakan ve Sema olarak belirlendi. Survivor’dan elenen isim ise 13 Haziran Çarşamba günü Merve Aydın oldu.

Ödül Oyunlarında Yeni Dönem…

Acın Ilıcalı oyunlarda yeni döneme gitti. Artık herkes bireysel olarak yarıştığı için ödüllerde de değişiklikler yapılacak. Acun Ilıcalı dün akşamki konseyde ödül oyunlarındaki değişikliği anlattı. Ödül oyununu kazanan isim belirli sayıda arkadaşını ödüle davet edebilecek. Bu da Gönüllüler için problem olabilir. Takım olarak ödüle gidemeyecekler.

Damla’nın Sakatlığında Son Durum…

Survivor’da başarılı performansı ile dikkat çeken Damla, sakatlığı nedeni ile zor günler yaşıyor. Damla oyunlardan uzak kalmaya devam ediyor. Bir süre daha oyunlarda yer alamayacak olan Damla’nın bacağındaki yarada iltihap oluştu. Bu nedenle tedavisi devam ediyor.

Survivor Yeni Bölüm Fragmanı…

Survivor 98. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Merve’nin gidişinin ardından adada neler değişecek. Bu akşamki ödül çok konuşulacak. Yarışmayı kazanan bir arkadaşıyla birlikte New York’a gidecek. Kim kazanacak merak konusu… İşte yeni bölüm fragmanı…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler