Ana SayfaÜnlülerSon Dakika!...Tuğba Özay Felç Geçirdiğini Ağlaya Ağlaya Söyledi...

İlgili Postlar

Son Dakika!…Tuğba Özay Felç Geçirdiğini Ağlaya Ağlaya Söyledi…

Dünden bu yana Antalya’nın Manavgat ilçesinden baş gösteren felaket yangınlarında pek çok mahalle ve ev maalesef zarara uğramaya devam ediyor. Manavgat bulunan çiftliğinin yandığını anlatan ünlü model Tuğba Özay’ın gözyaşları sel oldu. Felç geçirdiğini takipçilerine duyuran ünlü model, hastane yatağında çektiği görüntülerde “Her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum” diye seslendi…

Son Dakika!…Tuğba Özay Felç Geçirdiğini Ağlaya Ağlaya Söyledi…

Dün öğle vakti. Antalya’ ya bağlı Manavgat ilçesi Yeniköy mevkiinde başlayıp büyüyerek ilerleyen hatta 4 farklı noktada gün boyu devam eden felakete müdahale hızla devam ediyor. Yangının hızla ilerleyerek sıçradığı yerde çiftliği olan ünlü model  Tuğba Özay, akşamdan bu yana sosyal medya platformundan hüngür hüngür ağlayarak çektiği videosu ile yardım istedi.

Tuğba Özay: “Yanıyoruz…..”

Manavgat’ta bulunan çiftliğine varmak için yola çıkan Tuğba Özay, yangının kendi evine sıçradığını haber alınca hüngür hüngür ağlamaya başladı. Aracının içinde ağlayarak kendi videosunu çeken ünlü model, “Yanıyoruz, çiftliğimiz yanıyor her yer yanıyor. Ne olur sesimizi duyun. Manavgat’a yetişmeye çalışıyorum. Yangı uçaklarına daha çok yer verin. Bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Çiftliğimiz, evimiz, köyümüz her yer yanıyor. Hiçbir yerim tutmuyor. Daha çok uçak lazım. Bütün yetkililer ne olur gelin” dedi.

“Ben Felç Geçirdim Arkadaşlar……”

Kaldırıldığı hastane çekip yayımlayan ünlü manken; “Ben felç geçirdim arkadaşlar. Çiftliğimiz evimiz her yer yandı. Dünden beri yalvarıyorum, destek istiyorum. Yandı her yandı. Kollarım ve hiçbir yerim tutmuyor” ifadelerini kullandı.

İşte Tuğba Özay’ın O Paylaşımları;

Tuğba Özay'ın O Paylaşımları
Tuğba Özay’ın O Paylaşımları

Tuğba Özay’ın Felç Olduğunu Duyurduğu Videosu;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler