Ana SayfaÜnlülerSon Dakika!.. Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar' dan Hayranlarına Üzen Haber!...

İlgili Postlar

Son Dakika!.. Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar’ dan Hayranlarına Üzen Haber!…

Türk televizyonlarının sevilen oyuncusundan bugün acı haber geldi. İstanbul Şişli’de ikamet eden 51 yaşındaki Hüseyin Elmalıpınar, ani yaşanan kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Usta sanatçı Hüseyin Elmalıpınar, olayın ardından kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı Detaylar Haberimizde…

Hüseyin Elmalıpınar Kimdir?

Son Dakika!.. Oyuncu Hüseyin Elmalıpınar’ dan Hayranlarına Üzen Haber!…

‘Ezel’, ‘Çiçek Taksi’, ‘Kolpaçino’ ve ‘Acı Hayat’ gibi sevilen dizi projelerinde yer alan 51 yaşlarındaki usta oyuncu Hüseyin Elmalıpınar, Şişli’ de mahallesinde yürürken kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan oyuncu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ünlü oyuncu Hüseyin Elmalıpınar’ ın bugün saat 12.00′ de hayatını kaybettiği öğrenilirken Polis ekiplerinin konu hakkında çalışması devam ediyor. Ünlü oyuncu Şafak Sezer, ‘Kutsal Damacana’ ve ‘Kolpaçino’ gibi filmlerde birlikte rol aldığı oyuncu Hüseyin Elmalıpınar’ ın ölüm haberlerinin sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak “Uğurlar olsun, Başımız Sağ Olsun” ifadesiyle paylaştı.

Hüseyin Elmalıpınar Kimdir?

İşte Şafak Sezer’ in Hüseyin Elmalıpınar Paylaşımı;

 

Şafak Sezer' in Hüseyin Elmalıpınar Paylaşımı
Şafak Sezer’ in Hüseyin Elmalıpınar Paylaşımı
Şafak Sezer Hüseyin Elmalıpınar
Şafak Sezer Hüseyin Elmalıpınar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler