Ana SayfaÜnlülerSon Dakika: Koronavirüse Yakalanan Oyuncu Toygun Ateş 'den Kötü Haber...

İlgili Postlar

Son Dakika: Koronavirüse Yakalanan Oyuncu Toygun Ateş ‘den Kötü Haber…

Gizemli Köy adlı filmin çekimleri için bulunduğu  Malatya’da mutasyona uğramış koronavirüse yakalanan ve geçtiğimiz hafta sağlık durumu ağırlaştığından entübe edilen ünlü sanatçı Toygun Ateş, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini kapadı…

Son Dakika: Koronavirüse Yakalanan Oyuncu Toygun Ateş ‘den Kötü Haber…

Kadrosunda rol aldığı Gizemli Köy adlı filmin set çekimi için Malatya’ ya giden  ve bir süre önce covid 19 un bulaştığı başarılı oyuncu Toygun Ateş, geçtiğimiz günlerde İnönü Üniversitesi Turgut Özal hastanesinde yoğun bakıma alınmıştı. Sağlık durumu gittikte kötüye giden ünlü oyuncu, geçtiğimiz bir kaç gün önce entübe hale gelmişti.

Sabah’ ın hazırlamış olduğu özel haberine göre sağlık durumu gittikçe kötüleşen ve çoklu organ yetmezliği rahatsızlığı oluşan Toygun Ateş, tedavi gördüğü merkezde bugün yaşamını yitirdi.

“Mutasyonlu Koronavirüs çıkmış. Böbrekler İflas Etmiş”

Toygun Ateş ‘in eşi Victoria Kırgız, geçtiğimiz bir kaç gün önce yaptığı bir açıklamada “Mutasyonlu koronavirüs çıkmış. Böbrekler iflas etmiş. Hem solunum hem de diyalize bağlamışlar. Hastaneyi aradım, doktoru bilgi vermedi ‘Gelirseniz yüz yüze görüşürüz’ dedi. Bu hava koşullarında nasıl gideceğim? İki çocuğum var yanımda, ne yapacağımı bilmiyorum” demişti.

İşte Toygun Ateş’in Setteki Son Hali…

Toygun Ateş'in Setteki Son Hali
Toygun Ateş’in Setteki Son Hali

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler