Ana SayfaÜnlülerSon Dakika! Engin Nurşani Hayatını Kaybetti

İlgili Postlar

Son Dakika! Engin Nurşani Hayatını Kaybetti

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Engin Nurşani geçtiğimi yıl gırtlak kanserine yakalanarak müziğe ara vermişti. Nurşani tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sevenlerini yasa boğdu..

Engin Nurşani Sevenlerini Yasa Boğdu

Bir süredir özel bir hastanede tedavi gören Engin Nurşani hayata veda etti. Geçtiğimi yıl gırtlak kanserine yakalanarak müziğe ara vermişti. Engin Nurşani’nin doktoru Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu “Yaklaşık 1 buçuk yıl önce yakalandığı nazofarenks (gırtlak) kanseriyle mücadele eden Engin Nurşani’nin tedavisine yatan hasta servisimizde devam ediliyordu. Maalesef ki bugün saat 07.00’de hayatını kaybetti. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesi ve sevdiklerine sabır diliyoruz.” cümleleri ile sanatçının ölüm haberini duyurdu.

Yoğun Bakıma Alınmıştı

Engin Nurşani geçtiğimiz aylarda yoğun bakıma alınmıştı. Sanatçının eşi Nurşani’nin sağlık durumu hakkında şu açıklamayı yapmıştı;

“11 gündür yoğun bakımda ama eşimin bilinci kapalı değil. Doktorları ile sürekli iletişim halindeyiz. Doktorlar bizden aldıkları bilgileri eşime söylüyorlar. Tepkisel ve işitme anlamında bir problemi yok. Akciğer enfeksiyonu için antibiyotik tedavisi devam ediyor. Eşim bitkisel hayatta değil, komada değil, eşim sabaha çıkmaz diye bir şey yok.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler