Ana SayfaDedikoduSon Dakika!... Ece Ronay Mehmet Ali Erbil' in Taciz Mesajlarını İfşa Etti...

İlgili Postlar

Son Dakika!… Ece Ronay Mehmet Ali Erbil’ in Taciz Mesajlarını İfşa Etti…

Ünlü şarkıcı Ece Ronay, sosyal medya sayfasından  Mehmet Ali Erbil’ den telefonuna gelen mesajları herkese ifşa etti. 29 yaşındaki Genç müzisyen, “Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum” diyen 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil’ in mesajlarını yayınladı.  İşte çarpıcı Detaylarıyla Mehmet Ali Erbil Ece Ronay olayının perde arkası Haberimizde…

Son Dakika!… Ece Ronay Mehmet Ali Erbil’ in Taciz Mesajlarını İfşa Etti…

Popüler olduğu şarkısı ‘Karpuz’ adlı parçasıyla ününe ün katan güzel şarkıcı Ece Ronay, Türkiye’ nin önde gelen başarılı şovmenlerinden Mehmet Ali Erbil’ in kendisine yolladığı mesajları ve ses kayıtlarını tek tek ifşa etti. Sosyal medya sayfasından sitem yükle bir paylaşım yayınlayan Ece Ronay, “Klibimde oynattım ama sonrasında ahlaksızlıkları devam etti” dedi.

“Bu Akşam Yanınızda Uyumak İstiyorum”

Ece Ronay, açıklamasının ardından ünlü şovmenin gönderdiği mesajları tek tek ifşa etti. Mehmet Ali Erbil’in iletilerinde “Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum, Memelerini Tiktok’ta açıp göstermek daha mı saygın” gibi ifadeler yer alıyor. ünlü şovmenin gönderdikleri karşısında ne yapacağını bilemeyen Ece Ronay, “Mehmet Ali bey tabi ki de böyle bir şeyin mümkünatı yok. Bu ne demek böyle inanamıyorum. Başkasına yazdınız sanırım. Nasıl bir üslup şok içindeyim” şeklinde yanıtlıyor.

“5 Saniye Klibimde Oynattım..”

Yaklaşık 1,1 milyon kişi takipçisi olan Instagram sayfasından iletileri yayınlayan şarkıcı Ece Ronay, şu cümlelere yer verdi;

“Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın. Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim. Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte.”

“Ünlüde Olsanız Tacizden Kaçılamıyor Yazıklar Olsun”

“Klip sonrası ahlaksızlar her geçen gün level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım. Ona da gördüğünüz üzere ilk günden itibaren düşündüğü gibi bir münasebetimiz olamayacağını kırmadan söyledim. Ama bugün bana durup dururken ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip tehdit ettiği için bu paylaşımı yapmak zorundayım. Bu paylaşım belki kariyerime ve mesleğime zarar verecek, çünkü kendisi yıllardır bu piyasada olan bir insan. Ama ben susmayacağım çünkü kendimi kandırılmış ve değersiz hissediyorum. Ben düştüm, başkası bu tufaya düşmesin diye bu bir uyarı postudur. Ünlü de olsanız fenomen de olsanız tacizden kaçamıyorsunuz. Yazıklar olsun.”

Ece Ronay Kimdir?

İşte Ece Ronay’ ın Sosyal Paylaşımı;

Ece Ronay' ın Sosyal Paylaşımı
Ece Ronay’ ın Sosyal Paylaşımı

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil İfşa Olan Mesajları;

Mehmet Ali Erbil İfşa Olan Mesajları;
Mehmet Ali Erbil İfşa Olan Mesajları;
Mehmet Ali Erbil İfşa Olan Mesajları;
Mehmet Ali Erbil İfşa Olan Mesajları;
Mehmet Ali Erbil İfşa Olan Mesajları;
Mehmet Ali Erbil İfşa Olan Mesajları;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler