Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Demet Akalın haczedilen evinden paylaşım yaptı, isyan ederek Aile ve...

İlgili Postlar

Son dakika: Demet Akalın haczedilen evinden paylaşım yaptı, isyan ederek Aile ve Çocuk Mahkemesi’ne seslendi!

Son dakika: Demet Akalın haczedilen evinden paylaşım yaptı, isyan ederek Aile ve Çocuk Mahkemesi’ne seslendi! Evine haciz gelen Demet Akalın, haciz memurlarının arkasında bıraktığı manzarayı sosyal medya hesabından paylaştı. Akalın, ortaya çıkan manzara için isyan etti. Akalın, paylaşımında Aile ve Çocuk Mahkemesi’ne seslendi. Detaylar haberimizde…

Yılların küslüğü bitti mi? Demet Akalın ve Gülben Ergen barıştı mı?

Demet Akalın’a haciz şoku

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz Pazartesi günü haciz memurları tarafından evinin haczedilmesi ile büyük bir şok yaşadı. Akalın’ın evinden birçok eşyası haczedilerek götürüldü. Akalın, hemen ertesi günü eşi Okan Kurt ile altı yıllık evliliğini tek celsede boşanarak sonlandırdı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın isyan etti: Nerede Çocuk ve Aile Mahkemesi

Boşanma sonrasında sessizliğini koruyan Demet Akalın, sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Demet Akalın, evinden bir fotoğrafı paylaşarak şu sözler ile isyan etti: Şimdiii size ne diyeyim ben! Gelen avukat gelen icra müdürü hakkınızda suç duyurusunu da yapacağım! Şu evimin sökemediğiniz kopardığınız hortumlar bu yağmurda evi su bastırdı!! Kurutma makinelerini de almışınız çocuğumun eşyaları perişan!! Yaaa ben size o gün kendi ellerimle çay servisi yaptım müdüre güvendim çektim çıktım evden kızımla!! Bu evi bu hale getirecek ben size ne yaptım?? Soruyorum ne yaptım!!???? Borçlu beyefendiye doğum yapan çocuğuna kızımın altınlarından götürmüştü koştura koştura babası! Ben size ricam ettim Hira’nın ilk okul günü girmeyin odasına dedim tv klima ne varsa alacağız dediniz! Sizin derdiniz ben değilim borçlunuz da ben değilim! O formalite boşandı diyenlerin hepsini yüce Rabbim’e havale ediyorum!!! Nerede çocuk nerede Aile Mahkemesi!! Nerede benim hakkım!

İşte Demet Akalın’ın haczedilen evinden paylaştığı fotoğraf

Demet Akalın’ın evinden hacizle alınan eşyaların listesi

4 adet LCD televizyon ve sehpa

6 kişilik yemek masası ve 4 sandalye

6 adet klima

6 adet muhtelif ebatlarda tablo

2 adet koltuk takımı

6 kişilik yemek masası ve 6 sandalye

12 kişilik yemek masası ve 12 sandalye

1 adet çamaşır makinesi

2 adet kurutma makinesi

5 adet muhtelif ebatlarda avize

Haciz edilen eşyalar için ilgili habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

İşte Demet Akalın’ın evinden hacizle alınan eşyalar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler