Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Can Gürzap trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu hakkında korkutan açıklama...

İlgili Postlar

Son dakika: Can Gürzap trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu hakkında korkutan açıklama…

Son dakika: Can Gürzap trafik kazası geçirdi! Sağlık durumu hakkında korkutan açıklama… Ünlü oyuncu Can Gürzap, trafik kazası geçirdi. Can Gürzap’a motosiklet çarptı. Can Gürzap’ın sağlık durumu nasıl? Hakkındaki açıklamalar korkuttu. Can Gürzap’ın hayati tehlikesi var mı? Detaylar haberimizde…

Can Gürzap kimdir?

Can Gürzap’a motosiklet çarptı

Usta oyuncu Can Gürzap trafik kazası geçirdi. Can Gürzap, Sakarya’nın Sapanca ilçesi Şehit Cevdet Koç Caddesi üzerinde otomobilini bıraktı ve yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada Can Gürzap’a Kocaeli istikametine giden Suriye uyruklu F.H’nin (21) kullandığı plakasız motosiklet çarptı.

Can Gürzap’ın sağlık durumu nasıl?

Motosiklet çarpması sonucu yaralanan Can Gürzap, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Sapanca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü de Can Gürzap ile aynı hastanede tedavi altına alındı.

Can Gürzap’ın kafa ve göğüs travması var

Can Gürzap’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü, kafa ve göğüs travması olduğunu ve hayati tehlikesinin olup olmadığının henüz belli olmadığını ifade ederek, “Arkadaşlar değerlendiriyor. Kafa ve göğüs travması olduğu tespit edildi ilk aşamada. Tam olarak tomografileri falan çekilsin, beyin cerrahisi ve göğüs cerrahisi görsün net olarak bilgi verelim. Değerlendirelim şu aşamada, erken konuşursak eksik kalır.” dedi.

Sapanca Kaymakamı hastaneye geldi

Kazanın ardından  hastaneye gelerek ekranların aranan oyuncularından biri olan usta oyuncu Can Gürzap’ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Sapanca Kaymakamı Ali Ada ise, “Ünlü tiyatro sanatçısı Can Gürzap, Sapanca ilçesinde saat 22.45 sıralarında bir motosikletin çarpması sonucu yaralanmış ve Sapanca İlçe Devlet Hastanesine kaldırılmıştır. Daha sonra Gürzap Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler