Ana SayfaÜnlülerŞok gelişme: Seren Serengil hamile mi?

İlgili Postlar

Şok gelişme: Seren Serengil hamile mi?

Şok gelişme: Seren Serengil hamile mi? Mayıs ayında Yaşar İpek ile dünya evine giren Seren Serengil hamile mi? Yaşar İpek baba mı oluyor? Seren Serengil hangi paylaşımı yaptı? Yaşar İpek’in hamlesi ne oldu? Detaylar haberimizde…

Seren Serengil hakkında şok suçlama: Beni tehdit etti!

Seren Serengil’den hamilelik paylaşımı

Geçtiğimiz Mayıs ayında sessiz sedasız yurt dışında evlenerek sürpriz yapan Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti bebek mi bekliyor? Seren Serengil, sosyal medya hesabından dört gündür hastane maratonunun sona erdiğini ifade ettiği bir paylaşım yaptı. Hastanede, arkadaşı ile birlikte çekilmiş fotoğrafını yayınlayan Seren Serengil, paylaşımına “Her tarafımdan kan alındı biliyorsunuz. Kan pıhtılaşması vardı ve düşüklerim hep bu yüzdendi genetik testten tutun bir sürü kan testi ne kolum ne ayağım ne boynum delik deşiğim. Aman ne ağladım iğne fobim var çünkü ama şu an keyfim yerinde aile dostlarımızla mutluluğumuzu paylaşıyoruz yakında. Allah sizle de paylaşmayı nasip eder inşallah.” notunu yazdı. Ayrıca, yumurtadan çıkan bir civciv ve hamile bir kadın imojisi de ekledi. Seren Serengil’in bu paylaşımı, hamile olduğunu akıllara getirdi.

Seren Serengil kimdir?

Yaşar İpek, Seren Serengil’in hamile olduğunu açıkladı

Seren Serengil’in ardından, eşi Yaşar İpek de sosyal medyada Seren Serengil’in bir arkadaşına “Aşığım bu arkadaşına hadi teyze oluyorsun.” yorumunu yazdı. Yaşar İpek, bu yorumu ile Seren Serengil’in hamile olduğunu ilan etmiş oldu.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil, geçtiğimiz Ocak ayında üç günlük hapis cezasını yatmadan öne Yaşar İpek ile aşk yaşadığını şu açıklama ile duyurmuştu: Herkese teşekkür ettim seni unuttum. Erkek olmakla adam olmak o kadar farklı ki bana göre yeri ve zamanı mı dersen tam zamanı. Unutmuşum kaç yıldır sahiplenilmeyi kadın olduğumu hatırlamayı, dayayacağım bir omuz arkamda duracak bir dağ! Benim için savaşacak benimle üzülecek bana laf söyletmeyecek adam gibi adama rastlamayalı ne kadar uzun zaman olmuş. Bugün seni benim hakkımda birilerinin televizyonda atıp tutarken nasıl delirdiğini gördüm. Kaç gündür içeri girmeyeyim diye kaç avukata gidip eşinle dostunla konuşup benim için bir şeyler yapmak için parçalandığını gördüm. Sana ne bir kahve yapmışlığım var, ne vermiş olduğum bir emek. Kötü günümde nasıl iyi geldin başım da biri var hissini hissettirmek, ne kadar güven verici kuvvetli hissettiren bir şeymiş hatırlattın. Kötü günde ne kadar iyi geldin, hoş geldin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler