Ana SayfaDizilerŞöhret Kafası yeni bölümü ne zaman? Mesut Yar Şöhret Kafası’nı Yazdı!

İlgili Postlar

Şöhret Kafası yeni bölümü ne zaman? Mesut Yar Şöhret Kafası’nı Yazdı!

Eser Yenenler’in sunumu ile ekranlara gelen Şöhret Kafası Şöhret Kafası yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm öncesinde Mesut Yar’ın köşesine taşıdığı program için pek çok soru işareti oluştu.

Kanal D’nin yeni sezona yönelik ilk hamlelerinden birisi olan Şöhret Kafası, şu ana kadar izleyenlerden beklenen ilgiyi görmedi. Programda konseptin aynı olması, çok fazla ilgi uyandırmazken Şöhret Kafası yeni bölümü ile gelip gelmeyeceği de her yeni bölüm sonrasında merak edilmeye başladı. Özellikle ilk bölümlerin ardından konuyla ilgili Mesut Yar tarafından yapılan değerlendirmeler programın ekran hayatına çok fazla devam edemeyeceğini düşündürürken yeni bölüm öncesinde Mesut Yar’dan bir değerlendirme daha geldi.

Eser Yenenler kimdir?

Şöhret Kafası yeni bölümü gelecek mi? Mesut Yar ne diyor?

İlk 2 bölümü ile reyting sıralamasında geride kalan programın yeni bölümleri programın devamı için hayati önem taşıyor. Köşesinde bu duruma vurgu yapan ünlü isim programın eksikliklerine de değindi.

Şöhret Kafası ile Şahane Pazar programının birbirine benzediğini söyleyen Mesut Yar, dev kafa fikrini de benimsediğini söyledi. Şöhret Kafası yeni bölümü ile 6 Ağustos Cumartesi günü ekranlara gelecek. Bu bölümü dizinin son bölümü olabileceğinin sinyallerini veren Mesut Yar bu konuda da şimdiden merak uyandırmış durumda.

Yayınlanmadan önceki tanıtımlarında Şöhret Kafası için beklenti çok daha yüksek olsa da yayın sonrasında bu beklentilerin gerçekleşmemesi programın bu konuda reyting kaybetmesine neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler