Ana SayfaDedikodu‘Şöhret Beni Rahatsız Etti’ Diye Açıklama Yapan ‘Şöhretli’ İsim

İlgili Postlar

‘Şöhret Beni Rahatsız Etti’ Diye Açıklama Yapan ‘Şöhretli’ İsim

‘Şöhret Beni Rahatsız Etti’ Diye Açıklama Yapan ‘Şöhretli’  İsim

Dünyaca ünlü çok beğenilen genç şarkıcı Selena Gomez (25) yeni şöhret olmaya başladığı günleri anlattı.

Gomez, o dönemler hakkında şunları söyledi: “Henüz 15 yaşındaydım ve yolda yürürken insanlar fotoğraflarımı çekiyordu. Bu histen çok rahatsız oldum ve bir süre kendime olan güvenimi kaybettim.”

Genç şarkıcı yakın zamanda da açıklamalarda bulunmuş, şunları söylemişti: ünlü bir derginin eylül sayısına konuk olan Selena Gomez, psikolojik tedavi görmeye devam ettiğini açıkladı.

Kendisinden nefret edenlerin olumsuz yorumları, Justin Bieber’ la ayrılığı ve ünlü olmanın getirdiği zorluklar yüzünden üç ay bir merkezde kalan şarkıcı, hayatını sıfırlamaya çalıştığını söyledi.

Selena Gomez, “Merkez, telefonun bile çekmediği kırsal bir alandaydı. Oraya gitmek, verdiğim en iyi kararlardan biriydi. Korkuyordum ama o süreçte öğrendiğim çok şey oldu” dedi.

Eski sevgilisi Justin Bieber’ la ilişkisinin kendisini ‘güvensiz’ hissettirdiğini belirten şarkıcı, “Artık hayatımın sadece bir bölümünde kendimi mutlu olmaya adamayacağım. Ailem ve arkadaşlarımla da görüşüp, bir erkeğin etkisi altına girmemeye çalışacağım” şeklinde konuştu.  Justin Bieber ile Yaşamış olduğu sevgililik döneminden çok etkilenen, birlikte oldukları dönem de çok ses getiren bu birliktelik daha sonra ayrılık süreciyle birlikte olumsuz şekilde çok etkilenen genç ve güzel şarkıcı  Selena Gomez, şimdiki sevgilisi The Weeknd’ in kendisine destek olduğunu ve tedavisini olumlu yönde etkilediğini de sözlerine ekledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler