Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Sir-Ayet" bütçesiyle çıkıyor!

İlgili Postlar

“Sir-Ayet” bütçesiyle çıkıyor!

Son yıllarda ülkemizde dikkat çeken ve sinema severlerin gişede oldukça ilgisini gören korku filmleri,maliyetleri ile de dikkat çekmeye başladı.

Senaryo ve yönetmenliğini ele alan Onur Aldoğan’ın,yapımcılığını Enis Özkan Filmin üstlendiği Sir-Ayet isimli korku filmi de gerek hikayesi gerek bütçesi ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Vizyon tarihi belli!

Vizyon tarihi 25 Ocak 2019 olarak anons edilen Sir-Ayet filminin plastik makyajları ve reklam bütçesi olarak bugüne kadar kategorisindeki en yüksek bütçe olduğu söyleniyor.

Konusu

Hicran’ın hayatı, eşinin ölümünün ardından alt üst olur. Kocasını kaybetmesinin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen kendisini bir türlü toparlayamaz. Kocasının yokluğunu kabullenemeyen Hicran’ın bu süreçteki en büyük destekçisi kızı Gizem’dir. Geçirdiği zor günlerin üstesinden gelemeyen Hicran, kızının tavsiye üzerine psikoloğa gitmeye başlar. Ancak ilaçlarını düzenli kullanmadığı için bir verim alamaz. Farklı bir yere gitmenin kendisini daha iyi hissettireceğini düşünen Hicran, İstanbul dışındaki evlerinde yaşamaya başlar. Gizem, okuluna devam ettiği için annesini tek bırakmak zorunda kalır. Genç kız, okulda olduğu sırada komşularından aldığı bir telefon ile şok geçirir. Gizem, okuldan üç arkadaşı ile birlikte apar topar annesinin yanına gider. Gördükleri karşısında şaşkına dönen gençleri korku dolu anlar beklemektedir.

Yönetmen: Onur Aldoğan
Senaryo: Onur Aldoğan
Oyuncular: Demet Oran, Aydan Akboğa, Sinan Taşkan, Gizem Terzi, Ali Burak Küçük, İlayda Özenses
Filmin Türü: Korku
Orijinal Adı: Sir-Ayet
Yapımcı Firma: Enis Özkan Film
Yapım Yılı: 2018
Yapım Ülkesi: Türkiye
Orijinal Dili: Türkçe
Dağıtıcı Firma: CGV Mars Dağıtım
Vizyon Tarihi: 25.01.2019

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler