Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal'ın ardından Gürgen Öz de 'Romantik Komedi' açıklaması yayınladı!

İlgili Postlar

Sinem Kobal’ın ardından Gürgen Öz de ‘Romantik Komedi’ açıklaması yayınladı!

Romantik Komedi 3 filmi kargaşası hız kesmeden devam ediyor. Tam bir bilmeceye dönüşen, hakkında birçok iddia gündeme gelen film hakkında geçtiğimiz günlerde bir açıklama yayınlayan Sinem Kobal’ın ardından, filmin diğer bir oyuncusu Gürgen Öz de bir açıklama yayınladı. Detaylar haberimizde…

Sinem Kobal’ın oynadığı Romantik Komedi filminin üçüncüsünün niye çekilemediği anlaşıldı!

Gürgen Öz’ün Romantik Komedi bilmecesi

Romantik Komedi 3 filminin çekimlerinin iptal edildiği haberlerinin ardından konu hakkında birçok iddia gündeme gelmişti. Bu iddialardan biri de; filmin başrol oyuncularından Gürgen Öz’ün diğer başrol oyuncusu Sinem Kobal ile anlaşamadığı olmuştu. İddiaların ardından, Gürgen Öz’ün ajansı bir açıklama yayınladı.

Gürgen Öz kimdir?

İşte Gürgen Öz’ün ajansından gelen Romantik Komedi 3 açıklaması:

Romantik Komedi serisinde Yiğit karakterini canlandırmak için üçüncü kez kamera karşısına geçmesi planlanan oyuncumuz Gürgen Öz hakkında, bu süreçte ortaya atılan birçok asılsız haber bulunmaktadır. “Romantik Komedi 3” film projesi, filmin yapımcısı tarafından henüz çekimleri başlamadan, sözleşmemiz imza aşamasında iken iptal edilmiştir.

Ayrıca basında bahsedildiği gibi oyuncumuz Gürgen Öz’ün ‘astronomik talepleri’ adı altında ortaya atılan iddialar ve Sinem Kobal ile olan gerginlik haberleri de asla doğruyu yansıtmamaktadır.

Bu projede bugüne kadar gelinen bu süreç, tamamı ile yapım şirketi tarafından şekillendirilmiştir ve oyuncumuz Gürgen Öz’ün bu aşamada hiçbir etkin rolü olmamıştır.

Saygılarımızla

Duygu Başara Ajans

Sinem Kobal hakkında da birçok iddia gündeme gelmişti. Kobal’ın astronomik rakamlar istediği şeklindeki iddiaların ardından, ajansı şu açıklamayı yayınlamıştı:

Sinem Kobal kimdir?

Romantik Komedi serisi, oyuncumuz Sinem Kobal’ın severek içinde olduğu, gişe başarısı yakalamış filmlerdir. İki yıldan beri bu serinin devam filmi niteliği taşıyacak olan “Romantik Komedi 3” filmiyle ilgili yapım şirketi Boyut Film ve proje süpervizörü Ceren Aslan ile kendilerinin talebiyle çeşitli görüşmelerimiz oldu. Bu süreçte medyada konu ile ilgili yapılan, duyumlara dayanan ve hiçbir kaynağa dayandırılmayan haberlerde oyuncumuz Sinem Kobal’ın fotoğrafı ve ismi kullanıldı . Çoğu gerçek dışı olan bu haberlerle ilgili bir açıklama yapmak gereği doğdu. Sinem Kobal, bugüne kadarki her aşamada görüşmelerini projenin tasarımcısı Ceren Aslan ve senaristi Aslı Zengin ile senaryo üzerine yapmıştır ve tüm görüşmeler tarafların projeye olan inançları yüzünden son derece olumlu sonuçlanmıştır.

Filmin Yapım şirketi sahiplerinden ve yapımcısı Murat Tokat ile her türlü şartta anlaşılmış , ekibe yeni erkek oyuncu dahil edilmiş ve 1 temmuz da sete çıkmak üzere sözleşmeler imza aşamasına gelmiştir.

Yapım şirketi sahibi Murat Tokat, 15 haziranda telefonla arayıp filmin çekimlerini çeşitli sebeplerden dolayı iptal ettiklerini bildirmiştir.

Bunların hiçbirinin muhatabı Sinem Kobal veya şirketimiz değildir. İki kez olmak üzere proje sete çıkma aşamasına kadar getirilip, iptal edilmesi sebebiyle Boyut Film’in yürüttüğü “ Romantik Komedi” süreci bizim için sona ermiştir.

Saygılarımızla, İd iletişim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler