Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal; “Evliliğin keyfini çıkarıyorum”

İlgili Postlar

Sinem Kobal; “Evliliğin keyfini çıkarıyorum”

Dadı dizisiyle Türkiye’de tanınan Sinem Kobal, aşk ve iş hayatıyla ilgili özel açıklamalar yaptı. İşte konuyla ilgili detaylar.

Özel bir dergi için kapak yüzü olarak seçilen ve çekimler gerçekleştiren Sinem Kobal, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. İlk kez 13 yaşındayken kamera deneyimini yaşayan oyuncu, Dadı Selena, Küçük Sırlar, Gönül İşleri gibi ekranların sevilen projelerinde yer aldı. Küçük yaştan itibaren ekranlarda olmasının avantajını da yaşayan oyuncu, adeta Türkiye’nin önünde çocukluktan yetişkinliğe geçiş yaptı. Bu geçiş süreciyle ilgili açıklama yapan oyuncu, bu durumun kendisine avantaj sağladığını ve daha disiplinli bir şekilde çalışmasına destek verdiğini ifade etti.

Sinem Kobal makyajsız fotoğrafını paylaştı!

Sinem Kobal nasıl bu kadar yükseldi?

Ekranlarda pek çok çocuk yıldız görünmesine rağmen başarıyı aynı çizgide yakalayan çok az kişi oluyor. Sinem Kobal da bu isimler arasında yer alıyor. Bu konudaki soruyu da açık yüreklilikle yanıtlayan Sinem Kobal, “Kendine inanman ve emek vermen lazım. Ben de hep kendi iç sesime kulak vermeye çalışıyorum. Hayallerinizi gerçekleştirmek için kendinize inanmanız, çalışmanız, heyecanlandığınız işleri yapmanız ve hayal kurmaktan vazgeçmemeniz en güçlü yol bence…” dedi.

Sinem Kobal projeleri nasıl seçiyor?

Proje geldiğinde tüm ekibi değerlendirdiğini söyleyen oyuncu, mutlu olacağı ekibi seçmeye çalıştığını belirtti. Yeni projeler hakkında açıklama yapmaktan kaçınan Sinem Kobal, yeni projelerin olduğunu da müjdeledi.

“Türkan Şoray hayranıyım”

Türkiye’den ve yurt dışından pek çok ismi yakından takip eden oyuncunun Türkiye’deki en çok sevdiği ve takip ettiği isim Türkan Şoray.

“Evliliğimizin ve aşkımızın keyfini çıkarıyorum”

Evlilik süreci geçiren Sinem Kobal, evlilik ve özel yaşam konusunda ise şöyle dedi; “Çok mutlu ve huzurluyum, nazar değmesin. Şu an evliliğin ve aşkımızın keyfini çıkarıyoruz. Birbirimize yardımcı olmayı seviyoruz.  Sen sevgiyle bakarsan herkeste sevdiğin bir şeyler görürsün. Kusursuz olmak mutluluk getirmez. Ki kusursuz olmak nedir?”

Sinem Kobal’ın güzellik sırrı ne?

Oyuncu röportajında aynı zamanda güzellik sırlarını da paylaştı. Yaz döneminde güneş kremi sürmeden kesinlikle dışarı çıkmadığını söyleyen oyuncu, cilt bakımını aksatmadığını söyledi. Oyuncu saçları için ise Hindistan cevizi yağı kullanıyor.

Sinem Kobal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler