Ana SayfaKimdirŞinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir?

Şimdilerde sunucusu Müge Anlı ‘nın kendisiyle evleneceğini duyurduğu Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir? Şinasi Yüzbaşıoğlu Kaç Yaşında? Şinasi Yüzbaşıoğlu Ne Zaman Doğdu? Şinasi Yüzbaşıoğlu Nerede Doğdu? Şinasi Yüzbaşıoğlu Aslen Nereli? Şinasi Yüzbaşıoğlu Hangi Burç? Şinasi Yüzbaşıoğlu hakkında merak edilen tüm bilgiler Kimdir yazımızda. İşte Şinasi Yüzbaşıoğlu…

Şinasi Yüzbaşıoğlu Kaç Yaşında? Şinasi Yüzbaşıoğlu Ne Zaman Doğdu? Şinasi Yüzbaşıoğlu Nerede Doğdu? Şinasi Yüzbaşıoğlu Aslen Nereli? Şinasi Yüzbaşıoğlu Hangi Burç? 

1 Ocak 1964 tarihinde Adana ‘da dünyaya gözlerini açan Şinasi Yüzbaşıoğlu, 58 yaşındadır. Aslen Adanalı olarak bilinen Şinasi Yüzbaşıoğlu, Oğlak burcudur.

Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir?

2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ‘ne görevi atanan Şinasi Yüzbaşıoğlu, yakın zamanda ünlü sunucu Müge Anlı ile dünya evine girecektir.

Daha önceki dönemlerde de Adana emniyet müdürlüğünde de görev alan Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür ve Adana ‘da da aynı görevde bulunmuştur. Öte yandan ATV ekranlarında “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programını sunan Müge Anlı, evlilik haberini ve Şinasi Yüzbaşıoğlu ismini şu ifadelerle duyurdu; “Müstakbel damadınızın adı Şinasi Yüzbaşıoğlu. Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de edeceğinize eminim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler