Ana SayfaÜnlülerSinan Akçıl'dan Işın Karaca'ya yanıt

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’dan Işın Karaca’ya yanıt

Şarkıcı Işın Karaca, Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı çiftinin yaklaşık 40 kişinin katıldığı nikah törenini pandemi nedeniyle eleştirdi. Akçıl ise konuyla ilgili sessizliğini bozdu. Ünlü müzisyen, “Tertemiz suyu bulandırmaya çalışanlar olmuş, davetli listemiz 40 kişiyidi. Herkesin HES kodu alındı ve herkesi otelde ağırladık” dedi

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Aralık 2018’de sürpriz bir şekilde Amsterdam’da evlenmiş, ancak ikili 9 ay sonra boşanmıştı. Çift, boşanmanın ardından çalkantılı ilişkilerine bir şans daha verdi. Bir dargın bir barışık aşklarına devam eden ikili, sonunda yeniden nikah masasına oturdu.

Beşiktaş’taki bir otelde gerçekleşen nikah töreninde, çiftin şahitliklerini Sibel Can, Hatice Şendil ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy yaptı.
Nikah törenine aralarında, Semiraris Pekkan, Berkay-Özlem Ada Şahin, Selin İmer-Mustafa Ceceli çifti gibi ünlü isimlerin bulunduğu yaklaşık 40 kişi katıldı. Kıratlı ile törene katılanların, Sinan Akçıl’ın ‘Tabi Tabi’ şarkısı ile eğlendiği anlar sosyal medyada paylaşıldı. Şarkıcı Işın Karaca da pandemi nedeniyle bu görüntüleri eleştirdi. Akçıl’dan ise yanıt gecikmedi.

“TERTEMİZ SUYU BULANDIRMAYA ÇALIŞANLAR OLMUŞ”

Ünlü müzisyen yaptığı açıklamada, “Arkadaşlar tertemiz suyu bulandırmaya çalışanlar olmuş, davetli listemiz 40 kişiyidi. Herkesin HES kodu alındı ve herkesi otelde ağırladık. Buradan ekmek çıkmaz. Kötü niyetli 3-5 kişi size sesleniyorum: Arkanıza yaslanıp şahit olduğunuz romantizmin tadını çıkartın” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler