Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl'dan, "Ebru Şallı'ya borcunu ödemedi" iddialarına yanıt!

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’dan, “Ebru Şallı’ya borcunu ödemedi” iddialarına yanıt!

Bir magazin programında eski sevgilisi Ebru Şallı’ya olan 150 bin lira borcunu ödemediği haberleri ile anılan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, iddialara yanıt verdi. Akçıl, “Bu haberler yalan, iftira!” dedi. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Duymayan Kalmasın isimli magazin programında Ebru Şallı’ya borcu olduğu ve borcunu ödemediği yönündeki iddialar ile anılmıştı. Akçıl, iddialara yanıt verdi.

Programda gündeme gelen iddiaya göre; Sinan Akçıl, eski sevgilisi Ebru Şallı’dan 150 bin lira kredi çekmesini istedi ve ödemedi. Akçıl’ın Ebru Şallı ile olan ilişkisinin sonlanmasının ardından, borcunu ödemeye yanaşmadığı iddia edildi.

Ortaya atılan borç iddiaları karşısında sessizliğini bozan ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, “Hakkımda çıkan haberler ifitra, yalandır. Hukuki süreç başlayacak.” dedi.

Sosyal medya platformu Instagram hesabından bir not yayınlayan Sinan Akçıl, “Bu sabah sürekli hakkımda “yalan yanlış” konuşulan bir programda, “iftira nitelikli” “gerçekle alakası olmayan” sözler üzerine, gereken hukuki süreç avukatım Sn. Şeyda Yıldırım tarafından derhal başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine” diye yazdı. Akçıl, yayınladığı not ile iddiaları yalanladı.

Sinan Akçıl kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler