Ana SayfaDedikoduSıla'ya Neden 5 Kişi Eşlik Etti?

İlgili Postlar

Sıla’ya Neden 5 Kişi Eşlik Etti?

Sıla 5 Kişiyle Beraber Görüntülenince, Görenler Merak Etti

Ahmet Kural ile olan birlikteliğini bitirdikten sonra uzun süre magazin gündeminde konuşulan güzel popçu Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz akşam Bebek’te kuaföründen çıkarken objektiflere yakalandı. Yaklaşık 3 saat boyunca kuaförde zaman geçiren Sıla, çıkış kapısında 5 kişilik ekibiyle görüntülenmesi herkesi şaşırttı.

Kuaförde Kendisine 5 Kişi Eşlik Etmiş

Evlilik tarihi beklenen Ahmet Kural ve Sıla çiftinin geçtiğimiz aylarda ayrılık haberleri sosyal medyayı uzun süre meşgül etmişti. Ayrılık nedeni tam olarak bilinmeyen çift için türlü türlü iddialar ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde kuaförde kendisine 5 kişinin eşlik ettiği görülen Sıla Gençoğlu, şaşkınlık yarattı. Saçlarını boyattığı dikkatlerden kaçmayan şarkıcı, çıktığı uzun süreli tatil hatırlatılınca, ”Her şey çok güzeldi” dedi.

Çiftin ayrılık haberinden sonra ortaya atılan tokat iddiasının yankıları uzun süre sürmüştü. Ahmet Kural konu ile ilgisi sosyal medya hesabından,“Daha fazla üstün hayal gücünüzle beni karalamaya çalışırken, değerli bir sanatçımıza da iftira attığınızın farkına varmanızı dilerim.” açıklamasında bulundu.Sıla Gençoğlu ise”Ahmet Kural’ın kendisini darp edip tokat attığı” iddialarına cevap vermedi.Lüks aracına binerek gözlerden kayboldu. Sıla’nın aracı yolda trafik sıkışıklığı yaparken, diğer araçların ters istikametten gitmesine sebep oldu.

Sıla'ya Neden 5 Kişi Eşlik Etti?
Sıla’ya Neden 5 Kişi Eşlik Etti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler