Ana SayfaÜnlülerSıla'nın son halini görenler şoke oldu!

İlgili Postlar

Sıla’nın son halini görenler şoke oldu!

Ahmet Kural ile yollarını ayırdıktan sonra sık sık imaj değişikliği yapması ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Sıla, yine imaj değiştirdi. Sıla’nın yeni imajı görenleri şoke etti. Detaylar haberimizde…

Sıla’dan yeni imaj

Evlilik yolunda ilerlediği ünlü oyuncu Ahmet Kural ile geçtiğimiz aylarda ayrılan Sıla, yine imajını değiştirdi. Ayrılık sonrası sık sık imajını ve özellikle de saçlarını değiştiren Sıla, geçtiğimiz günlerde katıldığı etkinlikten sonra, yine imajını değiştirdi.

[affiliate_news id=”42888″]

Gereken cevabı verdim

İspanya’ya konser vermeye giden Sıla, havalimanında basın mensuplarının objektifine yakalandı. Bir anda karşısında habercileri görünce şaşkınlık yaşayan Sıla, adımlarını hızlandırarak alana giriş yapmak istedi. Sıla, basın mensuplarının “Can Yantır ile aşk yaşadığınız doğru mu?” şeklindeki sorusuna “Arkadaşlar daha önce gereken cevabı verdim. Konser için İspanya’ya gidiyorum. Kolay gelsin” diye kısa bir yanıt verdi.

Sıla’nın yeni imajı da dikkat çekti. Giyim tarzı, gözlükleri ve saçları ile dikkat çeken Sıla şoke etti.

[affiliate_news id=”2929″]

Ayşe Özyılmazel, geçtiğimiz aylarda Ahmet Kural’dan ayrıldıktan sonra Sıla’nın sık sık tarzını değiştirmesi hakkında bir yaz kaleme almıştı. Yılmazel’in yazısı şu şekildeydi:

Saç deyip geçmeee! Kadınlar ve saçları müthiş hassas bir konudur. Kadının ruh haliyle saçları paralel gider. Bir kadının kuaförü; onun kara kutusu, antidepresanı, can dostudur. Kendimizi yenilemeye önce saçlarımızdan başlar, ‘Dur, bi’ kuaföre gideyim de kendime geleyim’ diye salona koşarız. Bazen o psikolojiyle abuk sabuk isteklerde bulunur, berbat saçlarla kuaförden çıkar, iyice bunalıma gireriz ama n’apalım yani, tarzımız bu. Hal böyleyken, ayrılığın ilk sinyallerini de saçlarımız verir. Tabii görebilene. O saçlar renkten renge, modelden modele girer. Bir yerde okumuştum; saçlarımızın hafızası varmış, ayrılık sürecinde saçlarımızı kestirerek anılarımızdan, üzüntümüzden kurtulmak istermişiz. Buyurun size Sıla! Nefis bir yorumcu, çok özel bir sanatçı, kıymetli bir müzisyen ama kadın işte, ne yapsın. Son aylarda saçları şekilden şekle girdi. Bir türlü olmadı gitti. Daha dört-beş gün önce arkadaşlarım ‘Yahu bu Sıla’nın saçları ne olacak?’ dediklerinde tek bir cevap vermiştim: ‘Ayrılık olacak tabii ki, ne zannettin.’ Ve cumartesi günü Sıla ile bir yıllık sevgilisi Ahmet Kural’ın ayrılık haberi geldi. Halbuki nasıl da yakıştırmıştık… Ama olacaklar saçlardan belliydi yani.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler