Ana SayfaDedikoduSıla’ ya Hırsız Şoku!

İlgili Postlar

Sıla’ ya Hırsız Şoku!

Sıla’ ya Hırsız Şoku!

Ünlü şarkıcı Sıla ’nın 10 gün boyunca şehir dışında olmasını fırsat bile hırsızlar, şarkıcının Kadıköy’deki evine girdi.

Ünlü şarkıcının ilk defa yaşadığı bir konu değil bu olay. Hırsızlar Sıla’ nın peşini bırakmıyor. Üç yıl önce orkestrasının enstrümanlarının bulunduğu araç Üsküdar’da soyulmuş, ünlü şarkıcı sosyal medyadan çağrı yaparak enstrümanların bulunmasını istemişti. Sıla, turnede olduğu dönemde bu kez evine hırsız girdi.

HT Magazin’den Tarkan Abdullahoğlu’ nun haberine göre Sıla ’nın 10 gün boyunca şehir dışında olmasını fırsat bile hırsızlar, şarkıcının Kadıköy’deki evine girdi. Kilidi kırarak eve giren hırsızlar, Sıla’ nın tedbiri sayesinde evde değerli eşya bulamayarak eli boş ayrıldı. Olayın ardından Sıla, güvenlik sistemi şirketinden şikâyetçi oldu.

Yeni bir eve taşınma kararı alan Sıla’ nın bu konudaki en büyük destekçisi sevgilisi Ahmet Kural. Sıla, konserleri nedeniyle İstanbul dışında geçirdiği zamanı düşünerek güvenlikli bir siteye taşınacak.

6 aydır birlikte olan çift artık aşklarını gizlememeye karar verdi. Ahmet Kural  ile fotoğrafını Instagram hesabından daha önce hiç paylaşmamış olan Sıla bir ilke imza attı. Birliktelikleri ile magazin basınının bir anda gündemine oturan ikili, artık aşklarını gizlemiyor. Oyuncu olan Ahmet Kural ile güzel şarkıcı Sıla’ nın aşkları sevenleri tarafından çok fazla destekleniyor.

AHMET KURAL’LA FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Sıla, Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile olan fotoğrafını, “Kulis” notu ile Instagram hesabından paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler