Ana SayfaDedikoduSıla Saçlarını Kazıttı! Takipçileri Demediğini Bırakmadı

İlgili Postlar

Sıla Saçlarını Kazıttı! Takipçileri Demediğini Bırakmadı

Sıla Saçlarını Kazıtınca Takipçileri Demediğini Bırakmadı

Oyuncu Ahmet Kural ile yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren Sıla radikal bir karar alarak saçlarını kazıttı. Sıla kazıttığı saçlarıyla sosyal medyadan fotoğraf paylaştı. Takipçileri saçlarını hiç beğenmeyerek eleştiri yağmuruna tuttu.

2017 Sıla’ya Uğurlu Geldi

2017 yılı Sıla için uğurlu geldi. Sıla yoğun konserlerin ardından bu yıl aşkını buldu. Yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren sıla Ahmet Kural ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Sıla Gençoğlu seneyi en karlı kapatan sanatçılardan oldu. Ünlü şarkıcı yılın son bombası olarak saçında büyük bir değişiklik yaptı.

Sıla ilk önce saçlarını kısa kestirdi. Bu haliyle saçlarını uzun süre kullanan Sıla’nın takipçileri tarafından da bu saçları oldukça beğenilmişti. Fakat Sıla bu değişimle de kalmadı. Saçlarını daha kısa kestiren Sıla, bu haliyle takipçileri tarafından hiç beğenilmedi. Ünlü şarkıcının fotoğrafının altına “Keşke kesmeseydin, Sen ne yaptın güzel kadın?, Neden saçın böyle? Hiç yakışmıyor, saçın kötü olmuş. Acil değiş, keşke şu saça dokunmasaydın” gibi eleştirilere maruz kaldı.

Sıla Saçlarını Kazıttı! Takipçileri Demediğini Bırakmadı
Sıla Saçlarını Kazıttı! Takipçileri Demediğini Bırakmadı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler