Ana SayfaÜnlülerSıla, Harbiye Konserinde Giydiği Kıyafet ile Kime Özendi?

İlgili Postlar

Sıla, Harbiye Konserinde Giydiği Kıyafet ile Kime Özendi?

Sıla, Harbiye Konserinde Giydiği Kıyafet ile Kime Özendi? Ünlü şarkıcı Sıla, merakla beklenen ve heyecanlı anlara sahne olan Harbiye Açıkhava konserinde giydiği kıyafetle hangi dünyaca ünlü yıldıza özendi? Sıla’nın giydiği kıyafeti daha önce hangi ünlü, nerede giymişti? Detaylar haberimizde…

Sıla’nın Harbiye maratonu hızlı başladı! Konserler uzatıldı!

Sıla, Harbiye Açıkhava konseri ile fırtınalar estirdi

Ünlü şarkıcı Sıla, Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında ilk gecesini 12 Temmuz akşamı muhteşem bir konser ile geçirdi. Sıla, ilk önce üç gün olan, daha sonra beş güne uzatılan, ancak yine de biletlerin hızla tükenmesi nedeni ile yedi güne kadar uzatılan konserlerinin ilkini Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleştirdi.

Sıla kimdir?

Sıla’dan efsane şarkılar

Sıla, kendisini dinlemeye gelen konuklarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sıla, sahnede üç saat kalırken, 35 şarkılık repertuarında en özel şarkılarını sevenleri için seslendirdi.

Ne kadar çok özlemişiz

Sevilen şarkıcı Sıla, sevenlerini ne kadar özlediğini de dile getirmeden edemedi. Sıla, “Ne kadar çok özlemişiz. Geldiğiniz için teşekkür ederim. Senenin bu zamanları bir başka güzel oluyor. Burası evimiz gibi oldu, tabii ki sizin sayenizde.” diye konuştu.

Sıla, Kate Moss’a mı özendi?

Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki konserleri için 14 farklı kostüm tasarlatırken, ilk konser gecesinde ilk yarıda Paris’ten özel olarak seçtiği Saint Laurent, ikinci yarısında da A46 Tuvanam kostümler ile sahneye çıktı. Sıla’nın giydiği Saint Laurent imzası taşıyan elbise, daha önce dünyaca ünlü bir yıldız tarafından giyilmişti. Ünlü şarkıcı Sıla, elbisesiyle “Kate Moss’a mı özendi?” dedirtti.

İşte Sıla’nın o elbisesi

Kate Moss, o elbiseyi Met Gala 2018’de giymişti

Şarkıcı Sıla’nın konserinin ilk yarısında giydiği elbiseyi daha önce İngiliz model Kate Moss, Met Gala 2018’de giymişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler