Ana SayfaÜnlülerSıcak gelişme: Berna Laçin hakkında hapis istemiyle dava açıldı!

İlgili Postlar

Sıcak gelişme: Berna Laçin hakkında hapis istemiyle dava açıldı!

Sıcak gelişme: Berna Laçin hakkında hapis istemiyle dava açıldı! Berna Laçin hakkında ‘Medine’ hakkında attığı tweet nedeni ile “halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama” suçundan dava açıldı. Detaylar haberimizde…

‘Medine’ tweeti ile gündem olan Berna Laçin’den yeni bir tweet daha!

Berna Laçin’in ‘Medine’ tweeti yargıda

Ünlü oyuncu Berna Laçin, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından idam konusunda fikrini beyan ederken yazdığı “İdam çözüm olsaydı Medine toprakları tecavüzde rekor kırmazdı! Konuşturmayın şimdi beni! Bırakın artık bilim insanları, nörologlar,psikiyatrlar, psikologlar,toplum bilimciler ,hukukçular el birliği verip çare üretsin. Devlet, tribün sesleriyle toplum inşaa etmez!” şeklinde paylaşımı ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Berna Laçin kimdir?

Berna Laçin hakkında hapis istemi ile dava açıldı

Berna Laçin’in attığı tweetin ardından hakkında, “Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama” suçundan 1 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açıldı.

Berna Laçin, paylaşımının ardından gelen eleştiriler üzerine yine sosyal medya hesabından bir açıklama yapmıştı. Laçin’in açıklaması şu şekildeydi: Dinle ilgili tek kelime etmedim, niye tutup kendi dinime laf edeyim zaten! Medine deyince neden sadece İslam geliyor aklınıza! Bir Arap şehri orası ve günümüzde bir toplumsal düzeni var! İsveç’le ilgili bir şey desek Hristiyanlara mı laf etmiş oluyoruz! Şehirler ayrı içindeki kutsalları ayrı! Kutsal olan Araplar değil, orası bizim değil biz de Arap değiliz! Aynı cümle içinde İslamiyet ile bu kadar küfrü beraber kullanmak da nasıl bir Müslümanlık anlamadım! Hem ayıp hem günah! İslamiyetle söylediğimin uzaktan yakından ilgisi yok! Net! Meseleyi oraya çekmeye çalışmak kötü niyettir, bu da net! Çocuklar ölmesin noktasında bile buluşamıyoruz ya günahın büyüğü asıl orda! İslamiyet ile ilgili tek kelime etmedim, kendi dinime niye laf edeyim!Deli miyim! Medine’yi bir şehir olarak söyledim! İçindeki kutsalı ayrı şehirlerin bugünki toplum düzeni içinde yaşayanlar ayrı! Medine’de yaşayan Arapları kutsal saymak nasıl bir anlayış! Art niyetin de böylesi! Yani şunu açıklamak bile o kadar saçma ki! Siz benim ne zaman herhangi bir inanç ile ilgili tek sözümü duydunuz ! Ayıp vallahi ayıp! Hem ayıp hem günah! Kavga ve kötülükten beslenen bir grup var Allah aşkına şeytana uymayın! Bırakın bir huzurlu yaşayalım ya Neyse normalde hiç takmam ve anlatmaya da bu kadar çabalamam, isteyen istediğini anlar! Ama inançlar benim hassas konum. Hiçbir din ve inanç ile ilgili fikir dahi yürütmedim hayatımda! Anlayan anladı, kalın sağlıcakla!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler