Ana SayfaDizilerSibel Kekilli Tatort (Olay Yeri) Dizisini Bırakıyor

İlgili Postlar

Sibel Kekilli Tatort (Olay Yeri) Dizisini Bırakıyor

Almanya’da 7 yıldan beri yayınlanan Tatort adı verilen dizi ile yeniden ekranlara gelen Sibel Kekilli, rol aldığı diziden ayrılacağını söyledi.

Yaşamına Almanya’da devam ettiren Sibel Kekilli, Olay Yeri olarak bilinen diziden ayrılacağını söyleyerek oldukça dikkat çekti. Yedi yıldan beri aynı projede yer almaktan dolayı sıkıldığını söyleyen ünlü oyuncu, özellikle Mart ayı itibariyle dizi çekimlerine katılmayacağını ve farklı projelerde rol almak istediğini söyledi.

Farklı Projeler İstiyor

Farklı karakterler oynamak istediğini belirterek diziden ayrılış sebebini açıklayan Sibel Kekilli, daha iddialı projelerde rol alacağını ve dünyaca beğenilecek yapımlara imza atacağını söyledi. Olan Yeri adlı dizide bir polis karakterini canlandıran Sibel Kekilli, özellikle dizinin yayınlandığı süre boyunca izleyenlerden oyunculuğu ile tam not almayı başarmıştı.

Almanya Televizyonlarında Seviliyor

Almanya’da doğup büyüyen Sibel Kekilli, özellikle Almanya televizyonlarının en çok sevilen fe beğeniler isimleri arasında yer alıyor. Daha önceki projelerinde özellikle cömert sahnelerde yer alması ile bilinen Sibel Kekilli, daha sonrasında Olay Yeri dizisinde daha masum bir karakter ile ekranlara gelmişti. Özellikle Sibel Kekilli tarafından alınan bu karar sonrasında dizinin hayranları sosyal medya üzerinden Sibel Kekilli için üzüntü duyduklarını dile getirerek Kekilli’nin ayrılmasından dolayı mutsuz olduklarını gösterdi.

Oyuncunun bundan sonraki süreç içerisinde hangi projelerde yer alacağı bilinmezken önümüzdeki dönemlerde gelen teklifleri değerlendireceği tahmin edilen Sibel Kekilli’nin konu ile ilgili kısa süre içerisinde yeni gelişmeleri paylaşması mümkün görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler