Ana SayfaDedikoduSibel Can'a Vefasızlık Suçlaması

İlgili Postlar

Sibel Can’a Vefasızlık Suçlaması

Sanat hayatına yaklaşık 30 yıl önce başlayan Sibel Can, bildiğiniz gibi annesi Emine Gül Sezer Cangüre’yi 2006 yılında kaybetmişti. O dönem zor günler geçiren usta sanatçı, teselliyi anneannesine yardım ederek bulmuştu. Anneannesine doğup büyüdüğü Karagümrük’te ev alan Sibel Can, Karagümrük’te yatırım yapmaya devam etti. Ailesini de düşünerek altında dükkanı olan üç katlı bir bina satın alan Can, bu dairelerden birini dayısına diğerini ise Alzheimer hastası anneannesi vermişti.

Sibel Can Alzheimer hastası anneannesine bakmıyor mu?

Sibel Can’ın artık ailesiyle ilgilenmediği hatta daha da fazlası Alzheimer hastası anneannesine de bakmadığı iddia edildi. Duymayan Kalmasın programında ekranlarda tartışılan haberde Sibel Can, Karagümrük’teki mallarını satışa çıkardığını ve Alzheimer hastası olan anneannesi ile dayısının evsiz kaldığı konuşuldu. Zor günler geçiren Sibel Can’ın anneannesi yaşadığı evden olunca oğulları ve kızlarında değişimli olarak kalmaya başladı. Bu değişimli kalma sürecinde Sibel Can’ın anneannesi ile hiç ilgilenmediği iddia edildi. Yaşanan bu olayların ardından mahalle sakinlerinin hedefinde Sibel Can vardı.

Çıkan bu haberlerin ardından Sibel Can henüz sessizliğini koruyor. Teyzesi Figen Cangüre, konuşulan iddiaların asılsız olduğunu kamuoyu ile paylaştı. Sosyal medya hesabından yeğeni Sibel Can’ı koruyan Figen Can şunları yazdı: “Arkadaşlar şu anda yazılan, konuşulan hiçbir şey doğru değildir. Sibel Can 12 yaşından beri çalışıyor, tüm aileye bakıyor. Anneannesini sokağa atmadı. Maddi Sibel Can, manevi ben bakıyorum. Kesinlikle sokağa atma gibi bir durum yok. Annemiz her zaman bizim yanımızda.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler