Ana SayfaKimdirSezi Çeşitli Kimdir?

İlgili Postlar

Sezi Çeşitli Kimdir?

“Tual” grubunun solisti Sezi Çeşitli kimdir? Sezi Çeşitli kaç yaşında? Sezi Çeşitli albümleri neler? Sezi Çeşitli aslen nereli? Sezi Çeşitli hangi burç? Sezi Çeşitli hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Sezi Çeşitli Kaç Yaşında? Sezi Çeşitli Aslen Nereli? Sezi Çeşitli Hangi Burç?

Sezi Çeşitli 1 Ocak 1954 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan usta sanatçı Sezi Çeşitli Oğlak burcudur.

Sezi Çeşitli Kimdir?

Sezi Çeşitli eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Ege Üniversitesi Ziraat Mühendisliği”ni kazanan Sezi Çeşitli, bu sayede Nevzat GÜYER yönetimindeki Ziraat Fakültesi T.S.M. korosuna katılmıştır. Okuldan başarıyla mezun olduktan sonra . Kültür Bakanlığı İzmir Devlet Korosuna giren Sezi Çeşitli bu sayede müzik kariyerine başlamıştır.

Kısa bir süre sonra fakülteden arkadaşlarıyla birlikte “Tual” grubunu kuran Sezi Çeşitli on yıl boyunca grubun vokalistliğini yapmıştır. 2007 senesinde gruptan ayrılarak müzik sektöründeki kariyerine yalnız devam eden Sezi Çeşitli, “Hala Aşksın Sen” albümüyle çok sevilmiştir. Kariyerine hala devam etmekte olan Sezi Çeşitli bu yıl Kemal Kekeva, Dj Mahmut Görgen gibi ünlü isimler de konuk olarak katıldığı “25. Sanat Yılı Konseri”nde sahne almıştır.

Sezi Çeşitli Albümleri

  • 2007 – Hala Aşksın Sen

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler