Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Bekarlığa Veda Ediyor!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Bekarlığa Veda Ediyor!

Şeyma Subaşı Bekarlığa Veda Partisinde 20 Kız Arkadaşını Özel Uçakla Aldıracak

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı ile önümüzdeki ay nikah masasına oturacak olan Şeyma Subaşı’nın bu hafta sonu Mikonos’ta bekarlığa veda partisi düzenleyeceği öğrenildi. Subaşı, kız arkadaşlarını özel uçakla aldıracak. Her attığı adımı olay olan Şeyma Subaşı bekarlığa veda etmeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı ile uzun yıllardır birlikte olan bu birlikteliklerinden Melisa adında bir de kızları olan çift evleneceklerini duyurmuşlardı.

Düğün Fransa’da Bekarlığa Veda Partisi Yunanistan’da

İlişkileri boyunca Şeyma Subaşı sürekli “ara bozan,evliliksiz çocuk yapan” gibi çok çirkin söylemlere maruz kalmıştı. Fakat bu söylemlerin hiçbirisi onların arasını bozmadı ilişkilerini son sürat yaşamaya devam ettiler. Sosyal medyada aktif olan Şeyma Subaşı evleneceklerini de oradan duyurmuştu. Çift, Eylül ayında Fransa’da evlenecek. Ilıcalı, düğüne Türkiye’den katılacak yakın dostlarına özel uçağını tahsis edecek. Fakat çift Fransa’ya gitmeden önce Şeyma Subaşı’nın Mikanos’ta bir bekarlığa veda partisi düzenleyeceği öğrenildi.

Şeyma Subaşı’nın bu hafta sonu düzenleyeceği partiye 20 kız gidecek. Gelin hanım, en yakın kız arkadaşlarını özel uçakla Mikanos’a taşıyacak. Şeyma Subaşı’nın takipçileri merakla paylaşacağı gönderileri bekliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler