Ana SayfaKimdirŞeyma Baday Kimdir?

İlgili Postlar

Şeyma Baday Kimdir?

Şeyma Baday 2019 yılında Ata Demirer ile birlikte görüntülendiği haberleri ile gündeme gelmişti. Peki son dönemde merak edilen Şeyma Baday Kimdir? Şeyma Baday Nerede Doğdu? Şeyma Baday Aslen Nereli? Şeyma Baday Hangi Burç? Hepsi Ve Daha Fazlası Haberimizde…

Şeyma Baday Nerede Doğdu? Şeyma Baday Aslen Nereli? Şeyma Baday Hangi Burç?

Şeyma Baday 1 Haziran 1997 yılında Batmanda dünyaya gelmiştir. Şeyma Baday Aslen Batmanlıdır. Şeyma Baday İkizler Burcudur.

Şeyma Baday Kimdir?

Sunucu ve muhabir kimliğinin yanı sıra 2017 yılında Seni Kimler Aldı isimli dizide Nazlı karakterini canlandırarak ekranlara merhaba demiştir. Bir dönem ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil tarafından sunulan Çarkıfelek yarışmasında yer alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Şeyma Baday sunucu ve muhabir olarak NTV ve Star Tv bünyesinde çalışmalarda bulunmuştur.

Şeyma Baday, 1.63 cm boyunda ve 51 kg ağırlığında olan güzel sunucu televizyon piyasasında adından söz ettirmektedir. Genç oyuncu Şeyma Baday, düzenli olarak spor yapmaktadır. Genç oyuncu ve sunucu Şeyma Baday ile ünlü şovmen Ata Demirer’in aralarında aşk iddiaları gündemde sık sık yer aldı.

Türkiye’nin gençlik dizisi Bir Litre Gözyaşı kadrosunda önemli değişiklikler yapılıyor. Gençlik dizisi konseptine uygun olarak kadrosundan Sanem Çelik, Nur Sürer , Goncagül Sunar ve Erdal Bilingen gibi deneyimli isimleri çıkaran dizi kadrosunu genç isimler dahil ediliyor. Bir Litre Gözyaşı dizisinde kadroya güzel oyuncu ve sunucu Şeyma Baday dahil edildi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler