Ana SayfaDedikoduŞevval Sam'ın oğlu Tarık Dilan Çiçek Deniz’le Görüntülendi!

İlgili Postlar

Şevval Sam’ın oğlu Tarık Dilan Çiçek Deniz’le Görüntülendi!

Şevval Sam’ın oğlu Tarık genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz’le bu aralar sürekli görüntülenmesiyle gündeme geliyor. Geçtiğimiz hafta, Şevval Sam’ın oğlu Tarık ve ‘Bodrum Masalı’ adlı diziden tanıdığımız Deniz’in aşk yaşadıklarına dair dedikodular yayılınca konuyla ilgili Şevval Sam’dan açıklama gelmişti. Aşk iddiaları devam eden genç ikili yine birlikte görüntülendi ve bu kez de Şevval Sam’ın oğlu Tarık konuyla ilgili açıklama yaptı.

Beşiktaş’ın Sarı Fırtına lakaplı efsane futbolcusu Metin Tekin ve Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin, genç oyuncu Dilan Çiçek Deniz’le Arnavutköy’de bir mekandan çıkarlarken yine objektiflerce görüntülendi. Tarık Emir, bu kez basın mensuplarına kızarak açıklama yaptı ve aralarındaki aşk iddialarını yalanladı.

[irp] Şevval Sam kimdir?

Şevval Sam’ın Oğlu Tarık: “Bu tarz haberler çok ayıp!”

Sözcü gazetesinden aldığımız habere göre bir süredir devamlı birlikte görüntülenen Tarık Emir Tekin ile oyuncu Dilan Çiçek Deniz, önceki akşam Arnavutköy’deki Curtis Restorandan çıkarken yine birlikte görüntülendi. Basın mensuplarına açıklama yapan Tarık Tekin; “Dilan’la arkadaşız. Bu tarz haberler çok ayıp.” Diyerek iddiaları yalanladı.

Dilan Çiçek Deniz: “Okan ile iki senelik bir ilişkim var”

Tarık Emir Tekin ile birlikte görüntülenen Deniz’de basın mensuplarının sorularını cevapladı. Okan Can Yatır’la birlikte olduğunu söyleyerek aşk haberlerini yalanlayan güzel oyuncu; “Zaten Okan ile iki senelik bir ilişkim var.” Şeklinde açıklama yaptı.

Bodrum Masalı dizisi sona erince Los Angelas’a eğitim için gittiğini ifade eden Dilan, “İki ayda çok şey öğrendim. İlk gittiğimde kültürü beni zorladı” dedi. Yeni bir dizi çalışması ile ekranlara geri döneceğini de belirten güzel oyuncu, “Bu sefer farklı bir rolde göreceksiniz. Deli dolu bir karakter olacak” diyerek hayranlarını müjdeledi.

Tarık Emir Tekin’in Babasına Hayranlığı Gözlerden Kaçmadı!

Geçtiğimiz pazar akşamı birlikte görüntülenen Dilan Çiçek Deniz ve Tarık Emir Tekin taktıkları renkli camlı gözlüklerle dikkatleri üzerine çekmişti. Tarık Emir gözlüğü kadar Rusça ‘11’ yazan göğsündeki yeni dövmesiyle de ilgi gördü. Tarık, babası Metin Tekin’in 1982-83 sezonunda Beşiktaş’ta giydiği ilk forma numarasını kalbine yazdırarak; babasına olan hayranlığını da gizlemedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler