Ana SayfaÜnlülerŞevval Sam'dan Talat Bulut'a Karşı Atak!

İlgili Postlar

Şevval Sam’dan Talat Bulut’a Karşı Atak!

Şevval Sam’dan Talat Bulut’a karşı atak! 2018’e damga vuran magazin skandallarından birisi olan oyuncu Talat Bulut’un Yasak Elma dizi setindeki kostüm asistanını taciz ettiği iddialarının yankısı yeni yılda da devam ediyor. Talat Bulut’un kendisini “Tacizci” olarak yaftaladığını iddia ettiği Şevval Sam’a açtığı davaya karşılık, Sam’dan da karşı atak geldi. Şevval Sam, kendisine 100 bin liralık tazminat davası açan Talat Bulut’tan şikayetçi oldu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Şevval Sam’dan Yasak Elma İtirafı!

Şevval Sam’dan Talat Bulut’a karşı atak!

Şevval Sam’dan Talat Bulut’a karşı atak! Yasak Elma dizisinin setinde oyuncu Talat Bulut’un kostüm asistanını taciz ettiği iddialarının ayyuka çıkmasının ardından bir açıklama yapan Şevval Sam, şöyle konuşmuştu:

“Şahit olduğum bir şey değil, taciz dediğiniz şey şahit olunabilecek de bir şey değil. Bunun ispatı biraz zordur. Bu iş artık yargıya taşındı, çok yorum yapmak istemiyorum. Dünyada bunun örneklerini gördük. Türkiye‘de bunun üzücü hikayelerini çok duyduk. Kişilere de diziye de yakışık olmayan bir haber oldu, bunlara çok üzüldük. Benim konuşmam şu anda çok doğru değil. Böyle bir şey varsa hep birlikte kınayacağız, ama hukukta kadının beyanı esastır. Daha çok mağdur olan kadınlar oluyor.”

Taciz iddiası karşısında hakkında açılan davanın savcılık tarafından takipsizlikle sonuçlanması üzerine Talat Bulut, kendisi hakkında iftirada bulunanlara tazminat davası açmıştı.

Şevval Sam, Talat Bulut'a karşı atakta gecikmedi
Şevval Sam, Talat Bulut’a karşı atakta gecikmedi

Şevval Sam Kimdir?

100 bin liralık manevi tazminatı yasal faizi ile birlikte istiyoruz

Talat Bulut’un Şevval Sam hakkında açtığı dava ile ilgili bir açıklama yapan Bulut’un avukatı yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

Şevval Sam’ın da aralarında bulunduğu bir kesim, Talat Bulut’un kişilik haklarına ve özel hayatına pervasızca saldırıda bulundu. Müvekkil sadece oyuncu değil, aynı zamanda 20 yaşında bir genç kız babasıdır. Davalının asılsız söylemleri ve duruşu müvekkili ve ailesini derinden sarsmıştır. Bulut’un kişilik haklarını açıkça ihlal ederek onu manevi yönden zarara uğratan davalıdan 100 bin liralık manevi tazminatı yasal faiziyle birlikte istiyoruz.” 

Şevval Sam karşı atakta gecikmedi

Şevval Sam hakkında 100 bin liralık tazminat davası açan Talat Bulut’a karşı atak gecikmedi.

Kendisine tazminat davası açan Talat Bulut hakkında şikayetçi olan Şevval Sam, kendisinin linç kampanyası yürütmediğini ifade etti.

Şevval Sam’ın avukatı yaptığı açıklamada Talat Bulut’un ünlü oyuncuya karşı açtığı 100 bin liralık tazminat davası karşısında, “Karşı dava olarak 101 bin lira tazminatın Talat Bulut’tan tahsilini istiyoruz.” dedi.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler