Ana SayfaÜnlülerŞevval Sam gözyaşlarını tutamadı!

İlgili Postlar

Şevval Sam gözyaşlarını tutamadı!

Büyükçekmece’de konser veren Şevval Sam gözyaşlarını tutamadı. İşte konserden özel anlar.

Türkiye geçtiğimiz günlerde yaşanan terör saldırısında yaşamını yitiren Bedirhan bebek için büyük bir üzüntü duyarken Şevval Sam bu durumu konserine taşıdı. 19. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alan sanatçı, dolu konser alanındaki sevenleri ile bir araya gelirken gece boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi.

Şevval Sam’a Yasak Elma oyuncularından sürpriz!

Bedirhan Bebek için Şevval Sam gözyaşlarını tutamadı!

Konserde zaman zaman duygusal anlar yaşanırken karşısında gördüğü kalabalık karşısında etkilenen Şevval Sam, kısa bir süre sohbet eti. Daha sonrasında terör saldırısı sonucu şehit olan Nurcan Anne ve 11 aylık Bedirhan bebek için Memik Oğlan türküsünü söyleyen Şevval Sam, bu türküsü ile dinleyicilerin de duygusal anlar yaşamasını sağladı.

Şevval Sam kimdir?

Durumu lanetledi!

Şevval Sam yaptığı açıklama ile yaşanan olay lanetlerken şöyle dedi;  “Her türlü terörü, her türlü ayrımcılığı, her türlü art niyeti, birlik ve beraberliğimize zarar veren her ne varsa bütün kalbimle kınıyorum. Lanet okumak istemiyorum, çünkü onlar gibi kötü olmak istemiyorum. Öncelikle size teşekkür ediyorum… Hani bir söz var ya kıymayın çocuklara diye. Çocuklara uzanan eller kırılsın. Çocukları hunharca katleden kim varsa, ne varsa hepsini lanetliyoruz.”

Sanatçı sahnede kaldığı süre boyunca yüksek enerjisi ile dikkat çekerken dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sanatçı sevilen şarkılarını gece boyunca seslendirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler