Ana SayfaÜnlülerŞevval Şahin Yiğit Marcus Aral'dan Ayrıldı!

İlgili Postlar

Şevval Şahin Yiğit Marcus Aral’dan Ayrıldı!

2018 yılı Miss Turkey birincisi Şevval Şahin, sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yollarını ayırdı. Tescilli güzel ayrılığı şu sözlerle duyurdu; “İlişkimiz artık ikimiz için sağlıklı olmadığı için arkadaş kalmaya karar verdik.”

Arkadaş Kalmaya Karar Verdik

Şevval Şahin sevgili ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ile duyurdu. Şahin; “Genelde asla böyle bir açıklama yapmam ancak ilişkimi çok açık bir şekilde yaşadım, bu yüzden bazı şeyleri açıklığa kavuşturma ihtiyacı hissediyorum. Marcus ve ben bir süre önce yollarımızı ayırdık. Hala birbirimizi önemsiyoruz ve ilişkimiz artık ikimiz için sağlıklı olmadığı için arkadaş olarak kalmaya karar verdik. Sizden bu hassas dönemde her iki tarafa da saygı göstermenizi rica ediyorum.”

Dedikodulara Fırsat Vermek İstemiyorum

Yiğit Marcus Aral’da Şahin’in ardından şu açıklamayı yaptı; ‘Dedikodulara fırsat vermek istemiyorum’ diyen Aral, ‘Sevgili Şevval Şahin ile 1.5 sene süren birlikteliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Şevval’in kariyerini etkileyebileceğinden endişe ettiğim dedikodulara fırsat vermemek için aslında tamamen özel hayatımızla ilgili olan bu kararımızı kamuoyu ile de paylaşmak istedim. Şevval’in bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mesleğinde uluslararası başarılara imza atarak beni ve tüm Türkiye vatandaşlarını gururlandırmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.’

Şevval Şahin İsyan Etti!

Çok Sıkıldım

Şevval Şahin, zayıflığı hakkında yapılan eleştirilere isyan etti. Şevval Şahin zayıflığı hakkında gelen eleştirilere şu sözlerle yanıt verdi; “Hayır, size anormal geldiği için kilo almayacağım. Sizin saçma yorumlarınız ve mesajlarınızdan bir tık bıktım diyebilirim. Yorum silip, block etmekten (engellemek) de çok sıkıldım. Siz hangi kiloda mutluysanız öyle olun, başkalarının kilosuna karışmak ne? Sanki sosyal medyada ideal güzellik kavramı yokmuş gibi bir de kadınlardan hala body shaming (vücudu aşağılama),cyber bullying (siber zorbalık) görmek çok üzücü. Hem equality (eşitlik) diyorsunuz hem de Instagram’da popüler hesapları yargılamaktan çekinmiyorsunuz. Yazık! Ayrıca ben aşırı uzun, ince bacaklarımı çok seviyorum. Beni Şevval yapan da size göre anormal olan vücudum. Yes I’m an Avatar. I love it. (Avatar’ım, bunu seviyorum) Tabii ki her zaman pozitif mesaj atanları da görüyorum. Hep unuttuğumu, görmediğimi sanmayın” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler