Ana SayfaDedikoduŞevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral’dan Çocuk Açıklaması

İlgili Postlar

Şevval Şahin ve Yiğit Marcus Aral’dan Çocuk Açıklaması

Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral çifti önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde “Çocuk olmadıkça evliliğe gerek yok” ifadelerini kullanan Marcus Aral “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

Geçtiğimiz yaza damga vuran korona partileriyle gündemden düşmeyen Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral çifti önceki gün Nişantaşı’ndaydı.

“EVLİLİĞE TAMAMEN KARŞI DEĞİLİM..”                                                            “Çocuk olmadıkça evliliğe gerek yok” sözleriyle tartışmalara neden olan Yiğit Marcus Aral, sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti. Evliliğe tamamen karşı olmadığını söyleyen Aral, “Aile baskısı olmadığı için biz de kendimizi zorunlu hissetmiyoruz, sonuçta modern insanlarız” diye konuştu.

“Ailelerimizden yana bir sıkıntı yok. Ama yine de her şeyin hayırlısı” diyen 32 yaşındaki Aral, “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

“ÇOCUK YAPMASI KOLAY AMA…” 
“İkimiz de daha çok genciz. Böyle bir düşüncemiz henüz yok. Dünyanın durumu da, Covid-19 malum. Çocuk yapması kolay ama büyütmesi zor aslında.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler