Ana SayfaÜnlülerŞevket Çoruh 'Arka Sokaklar' dan Neden Ayrıldığını İlk Kez Anlattı!...

İlgili Postlar

Şevket Çoruh ‘Arka Sokaklar’ dan Neden Ayrıldığını İlk Kez Anlattı!…

Usta Oyuncu Şevket Çoruh, tam 16 sezon süresince “Mesut Komiser” karakterine can vererek adeta özleşleştiği oynadığı ‘Arka Sokaklar’ adlı dizisinden niçin ayrıldığını ilk defa anlattı. ‘Arka Sokaklar’ a bir daha geri dönmeyeceğini işaret eden ünlü oyuncu, “Çok yoruldum” dedi. İşte çarpıcı açıklamalar Haberimizde…

Şevket Çoruh’tan Duygusal Açıklama

Şevket Çoruh ‘Arka Sokaklar’ dan Neden Ayrıldığını İlk Kez Anlattı!…

Ekranların en sevilen oyuncularından biri olan Şevket Çoruh, 16 sezon boyunca “Mesut Komiser” e hayat verdiği Kanal D televizyonlarının reyting rekortmeni olan yapımı ‘Arka Sokaklar’ dan sonunda ayrılmıştı. Projenin 17. sezonunda rol almayan ünlü sanatçı, İnci Sözlük’ ün YouTube kanalında yayınlanan programında diziden niçin ayrıldığını bir bir anlattı…

“Kesinlikle Dönmem Dedi.”

“Mesut’u çok özledik ne olur geri dön ağabey. Sensiz olmuyor” yorumu üzerine konuşan ünlü oyuncu, “Ben Mesut ile konuştum. Biraz agresif birisi biliyorsunuz, çok laftan anlamıyor. Kesinlikle dönmem dedi. Vallahi ikna edemedim yani, keşke ikna olsa ama… Emekliye ayrılmak konusunda çok ısrar ediyor, çok yorulmuş.”

Şevket Çoruh ‘Arka Sokaklar’ Dizisine Veda Etti

“Yoruldum, Asıl Sebep de Bu Aslında…”

Takipçilerden yöneltilen soruları da cevaplayan usta oyuncu, “Arka Sokaklar ‘dan ayrılırken ne düşündün ağabey? Sence bu son sana yakıştı mı? Neden ayrıldın?” sorusu üzerine sözlerine şöyle devam etti: “Tabi ki çok önemli ama 17 yıl sonra neden ayrıldın cümlesi birazcık şey geliyor bana… Birincisi çok yoruldum, ikincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Ki Pandemi dönemi, 19 ay tiyatro öksüz kaldı. Kapalı kaldı ve orayı tekrar toparlamam gerekiyordu. Birçok sebebi var ama dediğim gibi ben de yoruldum. Aslında çok sevdiğim bir karakter olmasına rağmen… Asıl sebep de bu aslında…..

“Başka Projelerin İçerisinde Olmak İstiyorum”

…..Başka karakterler oynamak, başka işler yapmak muhakkak ama bir yandan da birazcık dinlenmek. Tiyatroya birazcık özen göstermek… 17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için.”

Şevket Çoruh Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler