Ana SayfaÜnlülerSevgilisinin başkasıyla öpüşmesi Oğuzhan'ı krize soktu!

İlgili Postlar

Sevgilisinin başkasıyla öpüşmesi Oğuzhan’ı krize soktu!

Müzik dünyasının başarılı isimlerinden Oğuzhan Koç, ‘İki Yalancı’ dizisinde sevgilisi Yağmur Tanrısevsin’in öpüşme sahnesi olduğunu öğrendi. Ardından bu duruma karşı çıkınca ortalık karıştı! Başarılı popçu Oğuzhan Koç sevgilisinin öpüşmesini istemeyince çekimler durdu, uzun çabalar sonrası ünlü şarkıcı ikna edildikten sonra sahne çekildi.

Öpüşme krizi yaşandı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘İki Yalancı’ adlı dizinin yeni bölümü için çekim yapılıyordu. ‘İki Yalancı’ dizisinin başrol oyuncuları başarılı oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile pop müziğin başarılı isimlerinden Keremcem’di. ‘İki Yalancı’nın setinde Oğuzhan Koç’un sevgilisini kıskanması ve olayın büyümesi öpüşme krizi yaşanmasına sebep oldu. Başarılı popçu Oğuzhan Koç sevgilisinin öpüşmesini istemeyince çekimler durdu.

İki Yalancı ekibinde gerginlik

Güneşi Beklerken dizisi ile adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin ve BKM Mutfak ile yıldızı parlayan, şimdilerde 3 Adam eğlence programında sunuculuk yapan Oğuzhan Koç iki yıldır birlikteler. Oyuncu Yağmur Tanrısevsin senaryoda yer alan öpüşme sahnesini kabul etmedi. Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘İki Yalancı’ adlı dizinin yönetmeni Eda Teksöz bunun gerekli olduğunu söylese de, oyuncu Yağmur Tanrısevsin’i bir türlü ikna edemedi. İki Yalancı ekibinde gerginlik yaşandı. Kısa süreli de olsa set durdu.

Kriz öpüşmeye engel olamadı!

Tüm bu olaylar yaşanırken oyuncu Yağmur Tanrısevsin sevgilisi Oğuzhan Koç ile telefonla görüştü. Ardından oyuncu Yağmur Tanrısevsin yönetmen Eda Teksöz ile oturup uzun uzun konuştu. Öpüşme sahnesi çekimlerine ikna olan oyuncu Tanrısevsin sıkıntı çıkartmayınca o sahne çekildi.

Sabırsızlıkla bekleniyor

Dizi hayranları hem diziyi hem de olaylı çekilen sahneden dolayı yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyorlar. Pek çok kişiyi Kanal D ekranlarına kitleyen fragmanı yayınlandığı anda binlerce kişinin izlediği ‘İki Yalancı’ adlı dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Başarılı şarkıcı Keremcem ile oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in öpüştüğü bölüm bu akşam yayınlanacak.

İşte dizideki o sahneden bir kare:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler