Ana SayfaÜnlülerO Ses Türkiye Teklifi Ünlü Yıldızı Heyecanlandırdı

İlgili Postlar

O Ses Türkiye Teklifi Ünlü Yıldızı Heyecanlandırdı

O Ses Türkiye’nin yeni dönem çalışmaları başladı. TV8’in kış aylarında ekrana getireceği O Ses Türkiye için Acun Ilıcalı’nın isimlerle görüşmeye başladığı öğrenildi.

O Ses Türkiye Jürisinde Kimler Yer Alacak?

İLK bilgilere göre yeni sezonda jüri koltuğuna oturacak olan isimlerden bir tanesi de Yıldız . Geçtiğimiz sezon yarışmaya katılarak dikkat çekmeyi başaran Yıldız Tilbe, yeni sezon itibariyle yarışmada yer alacak. TV8 yönetimi tarafından yapılan teklif sonucunda Yıldız Tilbe’nin bu teklife çok olumlu yaklaştığı ve teklifi kabul ettiği belirtildi. Yapılan bu teklif sonrasında Yıldız Tilbe’nin yeni sezonda yarışmada olacağı kesinlik kazandı. Özellikle şarkıcının hayranlarını bu gelişme oldukça sevindirdi.

Yeni sezon ile ilgili önümüzdeki dönemlerde daha farklı isimlerinde gündeme gelmesi, yeni anlaşmalarının yapılması bekleniyor. Yıllardan beri TV8 ekranlarında yayınlanan, yüksek izlenme oranlarına ulaşmayı başaran O Ses Türkiye’nin Yıldız Tilbe ile yeniden güçlenmesi ve farklı bir ilgi uyandırması yarışmanın bu sezon da yine iddialı olacağını ilk göstergesi oldu.

Resmen Açıkladı

Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirleri ile özel bir röportaj yapan Yıldız Tilbe, kendisine sorulan soruları açık yüreklilikle yanıtlarken gelen teklifi çok olumlu bulduğunu ve teklifi havada kaptığını söyledi. O Ses Türkiye dahilinde çok profesyonel bir ekibin yer aldığını belirten ünlü sanatçı, bu teklif dahilinde oldukça iyi bir projeye dahil olacağını ve bunun için de heyecanlı olduğunu söyledi. Yıldız Tilbe tarafından yapılan resmi açıklamalar ile birlikte şarkıcının bu duruma çok ilgi gösterdiğini de görüldü.

Yıldız Tilbe Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler