Ana SayfaDizilerO Ses Türkiye Artık İzlenmiyor Mu?

İlgili Postlar

O Ses Türkiye Artık İzlenmiyor Mu?

Tv8’in en iddialı yapımlarından bir tanesi olan O Ses Türkiye, reytinglerde yavaş yavaş çakılmaya başlıyor. Kötü reyting sonuçları, “yarışmanın heyecanı artık sona mı erdi” sorusunu akılarla getirdi. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv8’de “O Ses Türkiye”, güçlü jürisiyle her zaman ses getirmeyi başaran bir yapım oldu. Özellikle yayınlandığı ilk sezon reyting sıralamalarında zirveyi kimseye kaptırmamıştı.

O Ses Türkiye’de Düşüş Var

Geçen seneden itibaren başlayan reyting düşüşü, bu sezon kendini iyice göstermeye başladı. Yayınlanan son bölüm 3.58 reyting aldı ve yapım 13. sırada kaldı. Ab kategorisinde ise 3. sıradan kendine yer bulabildi. Acun Ilıcalı yeni sezon öncesinde Yıldız Tilbe’yi ekibe dahil ederek önemli bir hamle gerçekleştirmişti. Fakat şimdilik bu hamlenin yeterince sonuç vermediği görülüyor. Gerçi Yıldız Tilbe’nin jüride yer aldığı ilk bölümlerde ilgi oldukça yüksekti; fakat yarışmaya ilgi giderek azalmaya başladı. Aslında jürideki her isim reyting değeri açısından düşünüldüğünde çok önemli figürler. Gökhan Özoğuz, Hadise, Murat Boz ve Yıldız Tilbe’den oluşan O Ses Türkiye jürisi bakalım ilerleyen haftalarda bu kötü gidişatı değiştirmek için nasıl hamleler gerçekleştirecek? Öte yandan Acun’un bir diğer yapımı Yetenek Sizsiniz Türkiye de RTÜK tarafından cezalandırıldı. Bir darbe de buradan alan Acun’un reytinglerde zirveye çıkabilmek adına son umudu Survivor oldu.

Survivor Dengeleri Değiştirebilir

Yakın bir zamanda yeni kadrosuyla bir kez daha başlayacak olan yarışmada, geçtiğimiz sene, önceki senelere kıyasla reyting açısından bir nebze düşüş yaşanmıştı. Yine de Survivor’a katılacak isimlere bağlı olarak reytinglerde bir patlama yaşanması umut ediliyor. Acun Ilıcalı’nın popüler ulusal kanallarla rekabet edebilmesi pek kolay bir iş değil. Çünkü Tv8 dizi yapımlarına ağırlık vermiyor. Genelde eğlence programları ve yarışma programlarına yönelen Acun Ilıcalı, ekibiyle beraber kanalı eski günlerine döndürmek için yoğun bir mesai harcıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler