Ana SayfaDedikoduSes getirecek jüri: Deniz Seki

İlgili Postlar

Ses getirecek jüri: Deniz Seki

Merakla beklenen “O Ses Türkiye”’nin yeni jüri üyesi: cezaevinden yeni tahliye olan isim Deniz Seki olacağı söyleniyor.

Acun Ilıcalı;Hadise, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz’un geçmiş programlarda da jüri üyesi olduğu “O Ses Türkiye” yarışmasına bir jüri üyesi daha arandığını söylüyor. O Ses Türkiye’nin 4. Jüri üyesinin film ve dizilerde de rol alan aynı zamanda besteci, söz yazarı ve Türk pop müzik sarkıcısı; Deniz Seki olacağı kulislerde konuşuluyor.

Cezaevinden yeni tahliye olan ünlü isim Deniz Seki’ye iş teklifleri yağıyor. Nişanlısı Faruk Salman’la yaptığı tatil dönüşü işlerine döneceğini açıklayan Deniz Seki başta özlediği müzik sektöründen gelen teklifleri değerlendireceğini belirtti. Ay sonunda İskender Paydaş’ın aranjörlüğünde 2 şarkılık single çıkarma planı olan Deniz Seki, ayrıca 1 milyon 200 TL’ye Kıbrıs Savoy Otel’le 3 konserlik anlaşma yaptı. Ünlü sanatçı, hem Ramazan, hem de Kurban Bayramı’nda Kıbrıs’ta sevenleriyle buluşmaya hız kesmeden devam ediyor. Sahneden uzun süre uzak kalan şarkıcı Deniz Seki hayranlarıyla buluşmayı özlediğini belirtirken sevenlerinin yoğun ilgisinden de anlaşılacağı gibi hayranları da Seki’yi özlemiş durumdalar. Ayrıca 5 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava’da sahne alacak olan Deniz Seki, sonbaharda sürpriz bir TV projesinde görev alacağını dile getiriyor.

O SES’E Mİ GELİYOR?

Ünlü şarkıcının adının “O Ses Türkiye’nin jüri adayları arasında da geçtiği ancak bu teklife şimdilik sıcak bakmadığı konuşuluyordu ancak geçtiğimiz günlerde kulislerde konuşulanlardan 4. Jüri üyesinin pop müzik şarkıcısı Deniz Seki olacağı biliniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler