Ana SayfaKimdirSerhan Yavaş Kimdir?

İlgili Postlar

Serhan Yavaş Kimdir?

Ekranın sevilen oyuncusu Serhan Yavaş Kimdir? Serhan Yavaş Nerede Doğdu? Serhan Yavaş Aslen Nereli? Serhan Yavaş Hangi Burç? Serhan Yavaş ‘ın Ödülleri Neler? Serhan Yavaş’ın Filmleri ve Dizileri  Neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Serhan Yavaş Nerede Doğdu? Serhan Yavaş Aslen Nereli? Serhan Yavaş Hangi Burç?

Serhan Yavaş, 27 Mart 1972 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Serhan Yavaş Aslen İstanbullu’dur. Serhan Yavaş Koç burcudur.

Serhan Yavaş Kimdir?

Ünlü oyuncu Serhan Yavaş, Marmara Üniversitesi Spor Akademisinden mezun olmuştur. Serhan Yavaş, üniversite yıllarında tenis dersleri de vermiştir. Serhan Yavaş özel bir Fotomodel Ajansında 1990’dan 1998’e kadar reklam oyunculuğu ve fotomodellik yapmıştır. 1996 yılında Muazzez Ersoy’un Nostalji 2 adlı albümünün çıkış parçası İntizar’ın video klibinde oynamıştır.

Serhan Yavaş, 1999 yılında evlenince modellik ve reklam oyunculuğunu bırakarak 2005 yılına kadar tekstille ve ticaretle uğraşmıştır. Serhan Yavaş, Deniz Bank, Bosch, Tofaş, Papia ve Nestle Kit Kat reklamlarının ardından profesyonel olarak oyunculuğa başlamıştır.

2007 yılında “Yemin” adlı dizide, Serhan Yavaş Menderes karakterini canlandırmıştır. 2008 yılında “Yağmurdan Sonra” adlı sinema filminde Serhan Yavaş, Pelin Batu,Turan Özdemir, Demir Karahan, Nilgün Belgün ile başrolleri paylaşmıştır. 2013 yılında “Adını Kalbime Yazdım” adlı dizide başrollerini İpek Karapınar ve Erkam Aydar ile paylaştı. Serhan Yavaş, 1999 yılında evlendi, 2005 yılında boşandı. Bir kız çocuğu vardır. Yakışıklı oyuncu Serhan Yavaş, başarılı oyunculuğu ile, dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Serhan Yavaş ‘ın Ödülleri :

2010 – TelevizyonDizisi.com En İyiler Ödülleri- En İyi Erkek Oyuncu (Unutulmaz)

2009 – Kadir Has Üniversitesi 2009 Yılın En Has Erkek Oyuncusu

Serhan Yavaş’ın Filmleri ve Dizileri :

2013 – Adını Kalbime Yazdım (Ömer) (TV Dizisi)

2009 – 2010 – Unutulmaz (Harun Hakkı) (TV Dizisi)

2008 – Yağmurdan Sonra (Nuri) (Sinema Filmi)

2007 – Yemin (Menderes) (TV Dizisi)

1998 – Örümcek (Şekip Komiser) (TV Dizisi)

1995 – Ester ve Sarah (Fransız dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler