Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya'dan Yüzük Şoku!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’dan Yüzük Şoku!

Cem Yılmaz ile ilişkileri ortaya çıktığı anda büyük bir ses getiren Serenay Sarıkaya’dan Yüzük Şoku! Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya gizlice evlendi mi?

Serenay Sarıkaya'nın mesajlarını takipçisi ifşa etti!

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ilişkileri ortaya çıktığı andan itibaren magazin gündemini meşgul etmeye devam eden bir çift. Bu defa gündeme gelen konu ise Sarıkaya’nın parmağındaki yüzük oldu.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Cem Yılmaz Kimdir?

Serenay Sarıkaya’dan “Kilolu Değilim” Pozu

Geçtiğimiz günlerde aldığı kilolar ile gündem olan Serenay Sarıkaya adeta kilolu değilim paylaşımı ile hayranlarına müjdeli haber verdi. Havuz başında gizli bir şekilde fotoğrafları çekilen ve basına servis edilen Serenay Sarıkaya, bu haberlerin ardından adeta kilolu olmadığını gözler önüne serercesine fotoğraf paylaşımı yapmıştı.

Serenay Sarıkaya’dan “Kilolu Değilim” Pozu

Serenay Sarıkaya’dan Yüzük Şoku!

Bir süredir komedyen Cem Yılmaz ile ilişkileri gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yer alan bir ayrıntı ile magazin dünyasında bomba etkisi yarattı.

“Batarken ufuktan bir akşam güneşi” başlığı ile fotoğrafını paylaşan Serenay Sarıkaya’nın sol elindeki yüzük dikkat çekti. Yüzüğü görenlerin aklına komedyen sevgilisi Cem Yılmaz ile gizlice evlenip evlenmediği geldi.

Takipçileri güzel oyuncuyu sosyal medya hesabından soru yağmuruna tuttu. Ezgi Mola, Hatice Aslan ve Zerrin Tekindor gibi ünlü isimlerin de yorum yağmuruna tuttuğu paylaşıma yüksek sayıda beğeni yağdı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Batarken ufuktan bir akşam güneşi…

Serenay Sarıkaya (@serenayss)’in paylaştığı bir gönderi ()

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler