Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya'dan cesur tatil pozları

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’dan cesur tatil pozları

Serenay Sarıkaya’dan cesur tatil pozları. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bursin ile tatilde. Yazın tadını çıkaran Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından paylaştığı tatil pozları ile nefes kesiyor. Detaylar haberimizde…

Serenay Sarıkaya’nın doğum günü kutlaması!

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti tatilde

Güzelliği ve başarılı performansı sayesinde projelerin aranan yüzü olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan sevgilisi Kerem Bursin ile tatilde. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti, tatil için rotasını Mykonos Adası’na çevirdi.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Serenay Sarıkaya’dan tatil pozu

Serenay Sarıkaya, tatil pozlarına bir yenisini daha ekledi. Sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı pozları ile sık sık gündeme gelen Sarıkaya, yakışıklı sevgilisi Kerem Bursin’in objektifinden çıkan iddialı pozunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Kerem Bursin kimdir?

İşte Serenay Sarıkaya’nın iddialı tatil pozu

Serenay dünyanın en güzel kadını

Kerem Bursin, geçtiğimiz günlerde dünyanın en yakışıklı 100 erkeğinin arasına girmesi konusunda “Beni bilmem ama Serenay dünyanın en güzel kadını.” diyerek Serenay Sarıkaya’ya övgüler dizmişti.

Kerem bana iyi geliyor

Serenay Sarıkaya ise, sevgilisi Kerem Bursin’in övgülerine karşılık olarak “Kerem bana iyi geliyor.” demişti.

Her ikisi de birbirinden ünlü, biri yakışıklılığı ile, diğeri ise güzelliği ile dikkat çeken ünlü birer oyuncu olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin çifti, Yunanistan’ın Mykonos Adası’nda tatil yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler