Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin ayrıldı!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin ayrıldı!

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya çiftinden kötü haber! Ünlüler dünyasının en popüler çiftlerinden biri olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin ayrıldı! Ayrılık haberinin perde arkası haberimizde…

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin evleniyor mu?

Birbirlerini sildiler

Her ikisi de ünlü birer oyuncu olan Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya’dan ayrılık haberi geldi. Akşam Life’da yer alan habere göre; Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya çifti, sosyal medya hesaplarından birlikte çekilmiş ve yüklemiş oldukları bütün fotoğrafları sildiler.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Evlilik haberi bekleniyordu

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya çifti, ünlüler dünyasının uzun süredir aşk yaşayan en gözde çiftlerinden biriydi. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyorlardı. Ayrıca, mutlu oldukları göze çarpan çiftten evlilik haberi bekleniyordu.

Kerem Bursin kimdir?

Sık sık sorulan evlilik sorularına sürekli “Evlenmek için daha çok küçüğüm” şeklinde yanıt veren Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde sorulan evlilik sorusuna “Henüz bir plan yapmadık. Bu konularda çok planlı gitmeyi seven birisi değilim ama her şeye de hazırlıklıyım.” şeklinde bir yanıt vermişti. Sarıkaya’nın bu yanıtı, evlilik haberinin yakında geleceği şeklinde algılanmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler