Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya Ünlü Markanın Elçisi Olarak Paris 'te Nefesleri Kesti!...

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Ünlü Markanın Elçisi Olarak Paris ‘te Nefesleri Kesti!…

Dünyaca ünlü marka Bulgari ’nin Türkiye Marka Elçisi seçilen başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, Paris ’te gerçekleşen High Jewelry Gala Yemeği ’ne nefes kesici Bulgari mücevherleriyle katıldı. Göz alıcı rubelit taşının başrolde olduğu, pırlanta ve yakutlarla süslenen High Jewelry kolyeye pırlantalarla donatılan Serpenti Scaglie saat, High Jewelry Serpenti küpeler ve yüzük eşlik etti. Serenay Sarıkaya Paris ‘te Adeta Nefesleri Kesti!. İşte Detayları…

Serenay Sarıkaya’nın Sapığına Hapis İstemi

Serenay Sarıkaya Ünlü Markanın Elçisi Olarak Paris ‘te Nefesleri Kesti!…

Bulgari,  Bulgari Eden, The Garden of Wonders adlı en yeni Yüksek Mücevhercilik ve Saat koleksiyonunu Paris ’te büyüleyici bir etkinlikle sundu. Koleksiyon, olağanüstü mucizeler, sınırsız yaratıcılık ve rakipsiz zanaatkarlık dünyasını keşfe davet ediyor.

Serenay Sarıkaya İle Övgü Dolu Kreasyonlar Gün Işığı Görüyor…

Koleksiyonda 140 ’tan fazla başyapıt yer alırken Bulgari tarihinde bir ilk olarak muhteşem zümrüde adanmış 30 ’dan fazla kreasyon sunuluyor. Mücevher markası uzun yıllardır bu nadide değerli taşla muhteşem tasarımlara imza atıyor. Doğanın en olağanüstü harikalarına bir övgü niteliğindeki kreasyonlar bugüne dek gün ışığına çıkarılan en benzersiz taşları içeriyor.

Serenay Sarıkaya kimdir?

Serenay Sarıkaya
Serenay Sarıkaya
Bulgari Serenay Sarıkaya
Bulgari Serenay Sarıkaya
Bulgari Serenay Sarıkaya
Bulgari Serenay Sarıkaya

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler