Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya Dijital Platformu Çok Sevdi

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Dijital Platformu Çok Sevdi

Ekranların en çok sevilen isimlerinden birisi olan Serenay Sarıkaya, yeni dizi projesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de ilk defa denenen online dizi projesinde yer alan ve kısa süre içerisinde Türkiye’nin gündeminde yer almayı başaran Serenay Sarıkaya dizi projesi ve oyunculuk kariyeri ile ilgili detaylı açıklamalar yaptı.

“Dijital Platform Daha Özgür!”

Yeni dizi projesinde özellikle dans performansıyla konuşulmayı başaran Serenay Sarıkaya, her zaman kendi ile ilgili yeni bir şey keşfettiğini ve oyunculuğunu da böylece ilerletebildiğini belirtti. Özellikle dijital platformda yayınlanacak bir dizide başrol oynama gibi fikre sıcak bakıp bakmadığı sorulan oyuncu bunun çok yeni bir deneyim olduğunu söyledi. Özellikle Türkiye’de özgün işler yapmak adına mevcut şartlar dahilinde tek seçeneğin dijital platform olduğunu söyleyen oyuncu, üstelik dijital platformdaki çalışma şartlarının çok daha iyi olduğunu söyledi.

Bu alanın gelişmesinin Türkiye’deki dizi sektörü adına da oldukça umut yaratacağını söyleyen Serenay Sarıkaya, kalıpların dışına çıkmak, daha cesur olabilmek adına dijital platformların önemsenmesi gerektiğini söyledi. Özellikle dizideki cesur sahneleri ile ilgili de açıklamalar yapan Serenay Sarıkaya rolüne odaklandığını ve rolünü en iyi şekilde yapmaya çalıştığını söyledi. Özellikle ilk üç bölümü yayınlanmasına karşın 10 milyon izlenme barajını aşan ve günden güne daha fazla ilgi görmeyi başaran dizinin önümüzdeki dönemlerde daha fazla kişiye ulaşması bekleniyor. Serenay Sarıkaya’nın yanı sıra Mehmet Günsür, Ozan Güven gibi önemli oyuncuların bulunduğu dizi oyuncu kadrosu ile de oldukça dikkat çekiyor.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler