Ana SayfaÜnlülerSerenay-Kerem dedikodusunun ardından Hande'den flaş paylaşım!

İlgili Postlar

Serenay-Kerem dedikodusunun ardından Hande’den flaş paylaşım!

Kerem Bürsin-Serenay Sarıkaya iddiası gündem olurken, adı yakışıklı oyuncuyla anılan Hande Erçel, söylentilere kulak tıkadı. Sevimli köpeği Azul’u kucağına alıp bu pozu veren Erçel, “Hiçbir şey umrumda değil der” gibiydi.

Bir ilişkinin bitiş sebebini en uyduruk şekilde açıklama cümlesidir bu: Heyecan bitti!

Uzun uzadıya anlatmak istemezsin; “Heyecan bitti işte” der geçersin.

Halbuki gerçekte, hangi ilişki sadece ‘heyecan’ yüzünden biter ki?

İlişki dediğimiz şey; iyi ve kötü anları, iniş ve çıkışları barındıran bir iletişimdir. Bazen ilk günkü gibi hisseder, bazen de “Acaba alışkanlığa mı dönüştü?” diye düşünür insan. Ama yürütme çabası böyle bir şey değil.

Uzun süredir birlikte olan çiftin, uzak mesafelere, yoğun iş temposuna bile katlandıklarını göz önünde bulundurunca, “Heyecan kalmadı” açıklaması çok basit kaçıyor. İnandırıcı gelmiyor.

Yıllarca süren evliliklerde, ilişkilerde heyecan her zaman dorukta mı sanıyorsunuz?

Karşılıklı fedakarlıklar, emek, çaba, sevgi ve saygı sayesinde sürüyor bu ilişkiler; heyecandan değil…

Özellikle son zamanlarda, ikilinin kariyerinde bir orantısızlık söz konusuydu. Kerem Bürsin yaptığı işlerde bir türlü dikiş tutturamıyor, Serenay Sarıkaya ise ‘Alice Müzikali’nde kapalı gişe oynuyor.

Oyunculuk hangi yanından bakarsanız bakın kolay meslek değil. Bir gün çok göz önündeyken, hayranlarınız peşinizden ayrılmıyorken; diğer gün konuşulmayan, sadece magazinde adı geçen bir tip haline gelebiliyorsunuz.

İki kişinin de oyuncu olduğu ilişkilerde biri daha başarılı oldu mu illa sorun çıkıyordur! Sevgiliye her ne kadar ‘en büyük destekçi’ imajı verilse de, günün sonunda hepimiz insanız.

Bu mesleğin aşırı dozda hırs içerdiğini de düşünürsek, işler birdenbire karışabilir…

Hele ki büyük kariyer hedefleri olan iki genç insandan bahsediyorsak…

Belki direkt olarak sebep bu değildir ama bir şekilde ayrılığa giden karar aşamasında bu konunun da problem yarattığına inanıyorum ben; Diyen ve magazin haberlerine konu olan Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya’nın ardından Hande Erçel’in paylaşımı olay oldu .

Kerem Bürsin-Serenay Sarıkaya iddiası gündem olurken, adı yakışıklı oyuncuyla anılan Hande Erçel, söylentilere kulak tıkadı. Sevimli köpeği Azul’u kucağına alıp bu pozu veren Erçel, “Hiçbir şey umrumda değil der” gibiydi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler