Ana SayfaDedikoduSeren Serengil'in Sevgilisi Zor Anlar Yaşadı!

İlgili Postlar

Seren Serengil’in Sevgilisi Zor Anlar Yaşadı!

Seren Serengil’in Sevgilisi Zor Anlar Yaşadı!

Duymayan Kalmasın programında yorumculuk yapan Seren Serengil’in sevgilisi zor anlar yaşadı. Seren Serengil’in annesi ile karşılıklı sohbet eden Yaşar İpek’i sevgilisi sosyal medya hesabına ‘Yaşar’ın zor anları’ notuyla yükledi.

Seren Serengil Annesiyle Tanıştırdığı Sevgilisiyle Dalga Geçti

Yaşar İpek, zor zamanlar geçirdiği Seren Serengil ile onun yanında olduğu zamanlarda aşk yaşamaya başlamıştı. Bu aşk magazin gündeminde uzun zaman konuşulan konular arasında yer almıştı. Kısa zaman içinde aşık olan Seren Serengil ve Yaşar İpek evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yaşar İpek ve Seren Serengil çifti önceki gün bir düğüne katıldı. Düğünde aynı masada Seren Serengil’in annesi de vardı.Seren Serengil sevgilisiyle annesinin karşılıklı konuştuğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaştı. Sevgilisinin heyecanları haliyle dalga geçen Serengil yüklediği fotoğrafın altına altına şu notu düştü: “Yaşar’ın zor anları.”Bu paylaşımdan birkaç dakika sonra bir paylaşım daha yapan Seren Serengil bu kez yüzlerin güldüğü fotoğrafa “Neyse yumuşadı ortalık” dedi.

Seren Serengil’in Sevgilisi Zor Anlar Yaşadı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler