Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'in göğüs dekoltesi şaşı etti!

İlgili Postlar

Seren Serengil’in göğüs dekoltesi şaşı etti!

Bir ödül törenine katılan Seren Serengil, giydiği göğüs dekolteli kıyafeti ile tüm bakışları üzerine topladı. Serengil’in kıyafeti, son derece iddialıydı. Detaylar haberimizde…

Son günlerin en çok konuşulan ismi Seren Serengil, bu yıl 17.’si düzenlenen Gecce Mekan Ödülleri törenine katıldı. Geceye, ayrıldıkları iddia edilen sevgilisi Yaşar İpek ile gelerek dedikodulara nokta koyan Serengil, kıyafeti ile tüm bakışları üzerinde topladı.

Seren Serengil, tören için beyaz renk göğüs dekolteli ve transparan bir kıyafet giymeyi tercih etti. Serengil’in kıyafetini görenler gözlerini alamadı.

İşte Seren Serengil’in o kıyafeti

Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Yaşar İpek tarafından terk edildiği iddiaları ile gündeme gelmişti. Serengil’in eski sevgilisinin sosyal medya profiline girip fotoğraflarına bakarken yanlışlık beğen butonuna bastığı, hemen silse de dikkatli bir takipçisinin durumu fark edip ekran resmi aldığı ve Yaşar İpek’e gönderdiği iddia edildi. İddiaya göre; bunu öğrenen Yaşar İpek kıyameti kopardı ve Seren Serengil’i terk etti. Seren Serengil, sosyal medya hesabından iddialar hakkında açıklama yaparak “Beni tanıyan beni bilenlere değil, bu sözlerim beni başkası gibi bilenlere… Çünkü beni bilenler ve tanıyanlar bugüne kadar bitirdiğim hiçbir ilişkime geri dönmediğimi dönmeyeceğimi onunla ilgili bir ima da bulunmayacağımı bilir. Buraya ne paylaşsam geçmişime yormaz yeni bir hayat kurmaya çalıştığım insana saçma sapan mesajlar atarak onun kafasını karıştırmaz onu üzmez. Benim sevdiğim insanla her ilişki de olabilen anlaşmazlıklarım olabileceğini ama bunun bir başkasıyla ilgili olmadığını da bilir. Zor bir süreçten geçerken beni sarıp sarmalayan adama, onu sevmiyor muşum hissini vermeye çalışan acımasız kalplerden olamaz beni bilenler benim minnetimi vicdanımı kalbimi tanır en kötü günümde elimi tutan bir adamı o benim elimi bırakıncaya kadar bırakmayacağımı da bilir. Artık siz de bilin ve onu rahat bırakın ben ne dündeyim ne yarındayım, ben onu seviyorum. Ben artık ‘on’dayım onunlayım!” diye yazdı.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ayrılık iddialarını kesin bir dille yalanlayan Seren Serengil, ödül gecesine sevgilisi Yaşar İpek ile birlikte katılarak iddialara son noktayı koydu.

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler