Ana SayfaDedikoduSeren Serengil'e kötü haber: Yaşar İpek yeni sevgilisiyle görüntülendi!

İlgili Postlar

Seren Serengil’e kötü haber: Yaşar İpek yeni sevgilisiyle görüntülendi!

Seren Serengil ile geçtiğimiz hafta ilişkisini noktalayan Yaşar İpek, yeni sevgilisi ile birlikte görüntülendi. İpek, Seren Serengil sorusuna verdiği yanıt ile şaşkınlık yarattı. Serengil’in bu olaya ne diyeceği merak konusu oldu.

Seren Serengil kimdir?

Yaşar İpek yeni sevgilisiyle el ele

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek ve Seren Serengil, evlilik yolunda ilerlerken geçtiğimiz hafta ayrılmıştı. İpek’in sosyal medya hesabından duyurduğu ayrılık haberinin üstünden çok geçmeden, yeni sevgili yapması dikkat çekti. Yaşar İpek, yeni sevgilisi ile birlikte el ele görüntülendi.

Eski çöplükleri karıştırmaya gerek yok

Seren Serengil ile geçen hafta ayrılan Yaşar İpek, yeni sevgilisi ile bir mekandan el ele çıkarken basın mensuplarının objektifine takıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan İpek, Seren Serengil sorusuna “Eski çöplükleri karıştırmaya gerek yok. Zaten bir aylık aşktan bir şey olmazdı.” şeklinde yanıt verdi.

Yaşar İpek kimdir?

Yaşar İpek ve Seren Serengil, son bir ayın en çok konuşulan isimleri oldu. Yaşadığı aşkın yanı sıra, geçtiğimiz haftadan itibaren ayrılık haberleri ile gündemdeler. Evlilik haberleri beklenen Yaşar İpek ve Seren Serengil, geçtiğimiz hafta sürpriz şekilde ayrıldılar.

Seren Serengil ve Yaşar İpek neden ayrıldı?

Yaşar İpek, Seren Serengil ile ayrıldığını sosyal medya hesabından “Sevgili arkadaşlar Seren Hanım ile ilişkimizi bitirmeye karar verdik… Allah herkese kalp rahatlığı nasip etsin.” şeklinde yaptığı paylaşım ile duyurmuştu. Ayrılığın nedeni merak edilirken, Seren Serengil “Ben eski sevgililerimle ve aileleriyle görüşürüm. Kimseyle düşman değilim, zor günlerinde yanlarında olurum. Özay’ın anneannesi vefat etmişti ve ben de görüşmek durumunda kaldım. Yaşar bu durumdan rahatsız oldu. Fikir anlaşmazlıkları yüzünden ayrıldık.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Seren Serengil, Yaşar İpek’le ayrılma nedenini anlattı!

Daha önceden de Seren Serengil ve Yaşar İpek arasında bu tarz bir sorunun yaşandığı iddia edilmişti. Serengil, iddialar üzerine “Beni tanıyan beni bilenlere değil, bu sözlerim beni başkası gibi bilenlere… Çünkü beni bilenler ve tanıyanlar bugüne kadar bitirdiğim hiçbir ilişkime geri dönmediğimi dönmeyeceğimi onunla ilgili bir ima da bulunmayacağımı bilir. Buraya ne paylaşsam geçmişime yormaz yeni bir hayat kurmaya çalıştığım insana saçma sapan mesajlar atarak onun kafasını karıştırmaz onu üzmez. Benim sevdiğim insanla her ilişki de olabilen anlaşmazlıklarım olabileceğini ama bunun bir başkasıyla ilgili olmadığını da bilir. Zor bir süreçten geçerken beni sarıp sarmalayan adama, onu sevmiyor muşum hissini vermeye çalışan acımasız kalplerden olamaz beni bilenler benim minnetimi vicdanımı kalbimi tanır en kötü günümde elimi tutan bir adamı o benim elimi bırakıncaya kadar bırakmayacağımı da bilir. Artık siz de bilin ve onu rahat bırakın ben ne dündeyim ne yarındayım, ben onu seviyorum. Ben artık ‘on’dayım onunlayım!” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler