Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil, Yaşar İpek'le ayrılma nedenini anlattı!

İlgili Postlar

Seren Serengil, Yaşar İpek’le ayrılma nedenini anlattı!

Evlenmek üzere olduğu Yaşar İpek ile bir anda ayrılan Seren Serengil, ayrılığın perde arkasında yatan nedenleri anlattı. Serengil, ayrılma nedenini “Eski sevgililerim ve aileleriyle görüşürüm. Fikir anlaşmazlığı yaşadık, ayrıldık.” olarak açıkladı. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil ve Yaşar İpek neden ayrıldı?

Yaşadığı aşkla gündemden bir an olsun düşmeyen Seren Serengil ve Yaşar İpek, ayrılıkları ile de gündemden düşmüyor. Önceki gün ayrıldıklarını sosyal medya hesaplarından ilan eden Seren Serengil ve Yaşar İpek’in ayrılık nedeni ortaya çıktı. Seren Serengil, ayrılık nedenini canlı yayında açıkladı.

Son dakika: Yaşar İpek, Seren Serengil’den ayrıldığını açıkladı! İşte ayrılığın perde arkası…

Seren Serengil ilk kez ayrılık nedenini açıkladı

Seren Serengil ve Yaşar İpek ayrılığının ardında, Seren Serengil’in eski sevgili Özay Bakır ve ailesi işle görüşmesinin yattığı iddia edilmişti. Seren Serengil, iddiaların ardından ilk kez ayrılık hakkında konuştu. Seren Serengil, “Ben eski sevgililerimle ve aileleriyle görüşürüm. Kimseyle düşman değilim, zor günlerinde yanlarında olurum. Özay’ın anneannesi vefat etmişti ve ben de görüşmek durumunda kaldım. Yaşar bu durumdan rahatsız oldu. Fikir anlaşmazlıkları yüzünden ayrıldık.” şeklinde açıklama yaptı.

Yaşar İpek ve Seren Serengil ayrıldıklarını açıkladı

Yaşar İpek, önceki gün sosyal medya hesabından “Sevgili arkadaşlar Seren Hanım ile ilişkimizi bitirmeye karar verdik… Allah herkese kalp rahatlığı nasip etsin.” şeklinde bir paylaşım yaparak Seren Serengil ile ilişkisini noktaladığını açıklamıştı. Aynı saatlerde, Seren Serengil de sosyal medya hesabından “Kavuşamayanlara ağlıyoruz bu gece…” notunu paylaşmıştı.

Seren Serengil ve Yaşar İpek için daha önce de ayrılık haberleri gündeme gelmişti. Seren Seregil, ayrılık iddiaları hakkında sosyal medya hesabından “Beni tanıyan beni bilenlere değil, bu sözlerim beni başkası gibi bilenlere… Çünkü beni bilenler ve tanıyanlar bugüne kadar bitirdiğim hiçbir ilişkime geri dönmediğimi dönmeyeceğimi onunla ilgili bir ima da bulunmayacağımı bilir. Buraya ne paylaşsam geçmişime yormaz yeni bir hayat kurmaya çalıştığım insana saçma sapan mesajlar atarak onun kafasını karıştırmaz onu üzmez. Benim sevdiğim insanla her ilişki de olabilen anlaşmazlıklarım olabileceğini ama bunun bir başkasıyla ilgili olmadığını da bilir. Zor bir süreçten geçerken beni sarıp sarmalayan adama, onu sevmiyor muşum hissini vermeye çalışan acımasız kalplerden olamaz beni bilenler benim minnetimi vicdanımı kalbimi tanır en kötü günümde elimi tutan bir adamı o benim elimi bırakıncaya kadar bırakmayacağımı da bilir. Artık siz de bilin ve onu rahat bırakın ben ne dündeyim ne yarındayım, ben onu seviyorum. Ben artık ‘on’dayım onunlayım!” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler